Blog: Sådan kan du planlægge teknikernes tid - IT Effect

Blog: Sådan kan du planlægge teknikernes tid

Du kender sikkert allerede Microsoft Outlook. Et udbredt og anerkendt program, blandt mange brugere, som også kan benyttes til at planlægge teknikernes tid.  

I en travl hverdag, er der behov for nem planlægning. Planlægning, som altid er opdateret hos alle medarbejdere og i alle systemer.

Med planlægningsmodulet bliver det muligt at planlægge serviceopgaver, spjældopgaver eller andre opgaver direkte i dine teknikeres kalendere, igennem Outlook. Efterfølgende er det muligt for de enkelte teknikere at flytte rundt på opgaverne i deres kalendere – selvfølgelig efter aftale med den enkelte kunde. Eventuelle ændringer registreres i servicemodulet, så alle planlagte opgaver altid er synkroniseret for alle medarbejdere i virksomheden. 

ADGANG TIL DOKUMENTER PÅ FARTEN

Ligeså vigtig som planlægning, er adgangen til relevante dokumenter. Der er tit behov for dokumenter, for at kunne udføre eller dokumentere opgaver. Tilkobling af dokumenthåndteringsmodulet tillader, at vigtige mails, relevante dokumenter og KS kvalitetsskemaer kan tilgås via Outlook eller servicemodulet. Alle medarbejdere har dermed adgang til den samme sagsmappe, med alle relevante moduler, uanset om de befinder sig på kontoret eller om de er på farten.  

Alle medarbejdere arbejder altså i Outlook eller servicemodulet og alle informationer er derved altid opdateret og synkroniseret. Dette forhindrer misforståelser, forældede informationer og dobbeltbookinger af teknikere på de samme opgaver.