Blog: Én samlet IT-løsning giver bedre resultater - se hvordan Karsten optimerede sin IT-løsning

Blog: Én samlet IT-løsning giver bedre resultater – se hvordan Karsten optimerede sin IT-løsning

GØR SOM KARSTEN – FÅ ÉN SAMLET IT-LØSNING

Lad os først introducere Karsten. Karsten ejer KK Kvalitetsbyg som er en tømrervirksomhed på 32 mand. Alle mand bruger i dag tidsregistreringen. Førhen registrerede de deres timer via standard blokke, de indleverede til kontoret.

“Det er klart at hvis man, som Karsten (der førhen) indsamler data fra flere forskellige platforme og systemer, bruger rigtig meget tid på hhv. at indsamle data og også indtaste data’en i det endelige system man bruger, så er der meget tid at spare ved at systemerne selv trækker den nødvendige data. Vi har flere kunder der som Karsten, selv har manuelt indsamlet og indtastet data fra forskellige platforme/systemer. Data’en samles så i deres eget Excel ark hvori data sammenlignes og de udarbejder statistikker der bruges til projektevaluering, overblik og efterkalkulation. Det er klart at der alene her er rigtig meget tid at spare, hvis al data trækkes og opsættes automatisk i de statistikker man ønsker.” – Kim Friis, Adm. Direktør IT-Effect.

Karsten brugte førhen hvad der svarer til ca. 2-3 timer om ugen blot på at indsamle og indtaste data. I dag er processen optimeret og Karsten indtaster ikke længere selv data fra tidsregistreringen. Løsningen som Karsten har fået er Timeregistreringen fra IT-Effect som så er integreret med Karstens økonomisystem. Timeregistreringen er et produkt som vi hos IT-Effect selv har udviklet og også yder support på.   Ved at få én samlet løsning har Karsten fået.:

  • Projektstyring
  • Time-, materiale-, og ressourceregistrering
  • Godkendelsespanel med mulighed for at godkende registreringerne inden de sendes til fakturering
  • Fakturering
  • Økonomistyring
  • Efterkalkulation
  • Økonomisk overblik

Læs mere om Tidsregistrering.