Blog: Skift fra C5 til NAV, C5 på pension - Er Dynamics C5 et dødt produkt?

Er C5 et dødt produkt?

Det korte svar er nej, C5 er ikke et helt dødt produkt endnu. Den gamle klassiske C5, som oprindeligt stammer helt tilbage fra 1995, er sendt på pension og Microsoft har bebudet, at deres support udløber december 2018 på det klassiske C5 system. Men C5 er allerede kommet i en nyere udgave og flere nye løsninger er på vej. Alt afhængigt af dine behov kan f.eks. en Online Dynamics NAV være en løsning.

Har du brug for en uforpligtende snak om dine behov til en IT-løsning, om C5 eller NAV, så kan du altid ringe ind og få en snak med en af vores løsningskonsulenter – de har speciale i netop at klarlægge behov og finde løsninger der kan hjælpe – ring allerede nu på tlf. 87 43 10 00.

PLANLÆGNING AF ET EVT. SKIFTE FRA C5 TIL NAV

Er du C5 kunde og har du en lejet C5 løsning, skal du skifte. Dit skifte kan f.eks. være til Dynamics NAV Online. Vi ved at et skifte kan virke uoverskueligt og derfor har vi lavet 8 tips og tricks du skal huske når du overvejer at skifte – download den her helt gratis.

Vi har mange kunder der allerede har planlagt deres skift fra C5 til NAV, da der er flere der har tilrettet data eller specifikke løsninger, hvor der er meget data der skal flyttes over i den nye løsning. Er du i samme situation gør du klogt i at planlægge dit skifte da flytningen af data kan være tidskrævende.

Det er selvfølgelig klart, at hvis I har tilrettet data eller specifikke løsninger, eller meget data der skal flyttes over i den nye løsning I vælger, så er det bedst allerede at starte planlægningen af jeres skifte nu.