Blog: Nye funktioner og en løsning i skyen - IT Effect

Blog: Nye funktioner og en løsning i skyen

2019 ER STARTET MED, AT DET TIDLIGERE MICROSOFT NAVISION NU OGSÅ BOR I SKYEN.

Året er også startet med en række nye funktioner og moduler i vores løsning, Byg & Anlæg.  

Microsoft Dynamics 365 Business Central er officielt landet og muliggør derved en Cloud-løsning med base i Azure-skyen. Løsningen er derfor web-baseret og kræver ikke klient eller masser af plads på computeren. 
Derfor bliver vores tre pakker nu til to og overskueliggør vores Byg & Anlægsløsning yderligere. Vores løsning kan nu opdeles i 2 pakker – Business Central Cloud eller Pro.  

Cloud-løsningen er til virksomheder, som kan nøjes med et standard IT-system og som ikke har behov for tilretninger, mens Pro-løsningen til virksomheder med egne servere, mange medarbejdere, behov for tilretninger eller med eksisterende opdateringsabonnement hos Microsoft.  

EKSISTERENDE LØSNING

Er du allerede indehaver af Byg & Anlægsløsningen, har du formodentlig hørt om Business Central og det tidligere Navisions himmelfart op i skyen. Denne ændring har selvfølgelig ingen indflydelse på eksisterende løsninger, som fortsat fungerer, som de hele tiden har gjort. Dog får alle eksisterende løsninger dog glæde af alle de nye funktioner, som vi løbende udvikler her på kontoret.  

Vores udviklingsafdeling arbejder nemlig konstant på at forbedre og finpudse Byg & Anlægsløsningen, hvilket betyder at den løbende opdateres med nye funktioner, moduler og knapper. 
Vi har samlet alle de nuværende funktioner og moduler – både nye og gamle – i en funktionsoversigt. Hvem ved – måske er der udviklet lige netop den funktion eller det modul, din virksomhed lige står og mangler? 

I TVIVL OM EN FUNKTION?

Er du i tvivl om du har de rette moduler og funktioner i din løsning? Så sidder vi klar i salgsafdelingen til at rådgive dig om hvilke funktioner og moduler, der passer til din nuværende løsning. Skriv til os her eller ring på 87 43 10 00.