Blog: Overvejer du også at skifte fra Microsoft Dynamics C5 til NAV?

Overvejer du også at skifte fra C5 til NAV?

MICROSOFT SENDER DET KLASSISKE C5 PÅ PENSION.

Den klassiske version af Microsoft C5 (op til version 2012) er et DOS-baseret system som har sin oprindelse helt tilbage fra midt halvfemserne og er derfor ikke længere er tidssvarende, hvilket betyder, at Microsoft sender programmet på pension i starten af januar, 2019. Dette vil få betydning for de virksomheder som stadig benytter sig af programmet.

Primo januar 2019 stopper Microsoft deres support af det klassiske C5 og den online lejeversion stopper. Har din virksomhed en online lejeversion af C5, skal et skifte til en anden løsning som f.eks. Microsoft Dynamics NAV være foretaget inden udgangen af 2018.
Få allerede nu et overblik over, hvilken løsning vi anbefaler til netop din branche. Ejer du din licens, så kontakt os gerne på mail eller telefon: 8743 1000 for en snak om den rette løsning for din virksomhed. 

Find den rette IT-løsning

C5’s afløser hedder NAV. Dynamics NAV.

Microsoft Dynamics NAV er et fremtidssikret ERP-system som byder på mange forbedringer og nye muligheder i forhold til det snart forældede C5. Det er ikke kun et økonomisystem, nærmere en platform med en masse nyttige IT-værktøjer såsom projektstyring, lager, indkøb, salg, økonomistyring og meget mere.

NAV har samme brugervenlige layout som programmerne i Office-pakken, hvilket gør det nemmere at bruge for folk som aldrig har arbejdet med et ERP-system før.

En anden vigtig ting er, at NAV har ubegrænset databaselagerplads i modsætning til C5, hvor man skal betale for ekstra databaselagerplads.

EN KOMPLET IT-LØSNING TIL BYGGE-OG ANLÆGSBRANCHEN

Er du indenfor bygge-og anlægsbranchen kan det også være aktuelt, at undersøge om et komplet IT-system tilpasset branchen kan forbedre virksomheden. Vi har udviklet en sådan løsning med Microsoft Dynamics NAV/Navision eller Microsoft Dynamics 365 Business Central med udviklede moduler til branchen. I en kort e-bog samler vi alt hvad der er værd at vide, og prøver at gøre op med de spørgsmål der er svære at få svar på ift. skiftet fra Microsoft C5.

AT SKIFTE IT-SYSTEM ER SÅ NEMT, ELLER ER DET?

Det kan virke uoverskueligt at skulle skifte virksomhedens IT-system, og derfor kan man komme i tvivl om hvorvidt:

– Ens unikke tilretninger i Microsoft C5 følger med i en opgradering til Microsoft Dynamics NAV?

– Fordelene ved at skifte til Microsoft Dynamics NAV?

– Brugeroplevelsen i NAV ift. det velkendte C5?

Vi opfordrer alle vores kunder til at få en snak med vores løsningsspecialister om, hvordan vi sammen finder en anden løsning der passer til jer. I har måske specifikke behov, ønsker eller andet som jeres IT-system skal kunne fremover.

Kontakt os og få en gennemgang.