Blog: SEO webshop – søgemaskineoptimeret shop til Google

SEO webshop – søgemaskineoptimeret shop til google

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

SEO webshop og søgemaskine optimering af shops til Google, det vælter rundt med dem derude, eller gør det nu også det? Automatisk SEO af din webshop, så du ikke behøver at gøre noget, kan man det? I denne artikel vil jeg forsøge at opdele krydderierne lidt, så vi får kanel og salt i hver sin beholder.
Jeg har arbejdet med søgemaskineoptimering siden søgemaskinernes helt spæde barndom, dengang den hotteste søgemaskine herhjemme i Danmark hed Jubii.

Derfor har jeg igennem årene også hørt rigtig mange udsagn, og fortællinger om webshops og CMS systemer der er søgemaskineoptimeret. Nogle af dem mere sandfærdige end andre, så lad os prøve at kigge lidt på dem, så du er klædt godt på, når du skal ud og have søgemaskineoptimeret din webshop eller CMS system.

I daglig tale bruger mange ordret ”SEO”, som står for Search Engine Optimization, på dansk bare kaldet søgemaskineoptimering. Der er nogen som så har fortolket lidt på ordet, og nogle gange kunne det næsten lyde som om, de taler om ”plads-nummer-et-på-Google-optimering”. – Og lad mig bare slå det helt fast fra starten, der findes INGEN, og jeg gentager, INGEN, som kan garantere dig for en nummer 1. placering i Google. Støder du på sådan et firma, er mit eneste råd, hold dig langt væk – de kan i værste fald koste dig de penge, som du kaster i det.