Timeregistrering – helt enkelt!

Tidsregistrering – helt enkelt!

Arbejdstimer og materialebrug er i mange år blevet registreret på papirblokke eller dags- og ugesedler. Specielt ses det i servicebranchen og håndværkerbranchen, hvor man løbende skal holde styr på, hvor mange arbejdstimer der bliver brugt på de forskellige projekter. Det kan hurtigt blive uoverskueligt at kontrollere det præcise antal brugte timer eller materialer, når man først er i gang med at udføre et stykke arbejde. Derudover er det en tidskrævende proces, da man efterfølgende skal indtaste oplysningerne i regnskabsprogrammet hjemme på kontoret. Derfor har vi udviklet et værktøj til dig, der ønsker at bruge tiden mere effektivt.

HVORDAN FUNGERER DET?

I en tid hvor arbejdsmarkedet hele tiden udvikler sig, kræver det, at man løber hurtigere og hurtigere for at give kunderne den bedst mulige oplevelse. Derfor er digital timeregistrering et effektivt redskab, når registreringen skal ordnes let og hurtigt. Timeregistreringen er udviklet til at samarbejde med regnskabssystemet, hvilket betyder, at man eksempelvis ikke behøver at bruge unødvendig tid på at føre de forskellige medarbejderes timesedler ind i selve systemet. Det hele kan foregå via mobilen, hvor dine medarbejdere kan føre deres arbejdstimer ind, hvorefter du godkender det indtastede og så sendes timerne direkte til bogholderiet. Sådan sparer du tid på det administrative arbejde, og kan derfor bruge tiden på det der er vigtigt – dine kunder.

FÅ MEST MULIGT UD AF TIMEREGISTRERINGEN!

Digital timeregistrering handler ikke blot om, at få indtastet arbejdstimerne direkte i regnskabssystemet. Løsningen giver dig en række redskaber, du med fordel kan gøre brug af, hvis du ønsker at få det fulde ud af værktøjet. Der er blandt andet mulighed for at sammenligne forskellige projekter, for at klargøre hvilke projekter der er mest lønsomme.

Hvis du ønsker at blive klogere på alle fordelene ved brug af timeregistrering, har LavSelvGuiden skrevet en informerende artikel omkring, hvordan du får mest muligt ud af programmet, samt hvilke fordele løsningen indebærer.