Consignor: Smart forsendelse med Consignor fra IT-Effect. Læs mere >>
Consignor logo

Consignor er én af de største udbydere af Delivery Management, og håndterer årligt over 100 millioner forsendelser. De er med til at lette hverdagen for vores kunder med Consignor programmet, og derfor er vi samarbejdspartnere.

Smart håndtering af forsendelser med Consignor

Nem forsendelse af pakker

Integrationen til økonomisystemet betyder, at medarbejdere som pakker ordrer, kan håndtere hele forsendelses-processen fra ordren modtages, til pakken afleveres til transportøren, som derefter afhenter forsendelsen. Optimér arbejdsgangene og spar på ressourcerne.

Få det store overblik

I økonomisystemet kan du hele tiden følge med i de enkelte forsendelser, samt danne dig et overblik over alle de forsendelser, der p.t. håndteres. Det er et effektivt værktøj til dig, der arbejder med mange forsendelser, da det virkelig kan give dig det store overblik.

Minimér risikoen for fejl

Integrationen sikrer at alle relevante og nødvendige informationer på ordren, kunden og forsendelsen er samlet ét sted, og ikke skal tastes ind i flere omgange. Du får derudover mulighed for nemt at vælge den transportør, som er billigst, i forhold til ordrens volumen.