Debitor & Salgsordre Kursus til Business Central & Nav - Lær af Eksperter

Debitor og salgsordre
kursus til Business Central & NAV

Kom godt i gang med debitor og salgsordre kursus til Business Central &  NAV undervisning. Undervisningen giver deltageren grundlæggende færdigheder og viden, når der skal arbejdes med oprettelse og håndtering af debitorer samt processer for styring af salgsordrer i Business Central & NAV.

Kurset bliver afholdt af en af IT-Effects kompetente konsulenter, der til hverdag arbejder med Business Central & NAV. Kurset afholdes i et roligt tempo med god tid til spørgsmål og svar, og formålet er altid, at deltagerne tager fra kurset med den bedst mulige viden og erfaring, som de kan benytte i deres hverdag.

Finans 1 - Kursus til Business Central & NAV

Hvem kan deltage

kurset henvender sig til relevante regnskabs-medarbejdere, der sidder med daglig håndtering af oprettelse og håndtering af debitorer og salgsordrer. Deltagerne bør have grundlæggende kendskab og forståelse for håndtering og styring af salg. Det er et krav, at deltagerne har erfaring med anvendelse af PC og Windows samt Office programmer som Excel og Word.

Det praktiske

Kurset debitor og salgsordre til Business Central & NAV er inkl. forplejning, og deltagere medbringer selv PC med klargjort Dynamics 365 Business Central eller Dynamics NAV. 

Varighed: 3 timer
Sted: IT-Effect, Bohrsvej 1, 8600 Silkeborg 
Mulighed for online undervisning: Ja

Ønskes kurset afholdt på kundens adresse, afholder kunden forplejning til underviseren. Der afregnes kørselsomkostninger til kundens adresse jf. salgs- og leveringsbetingelser. 

Kursets indhold

Debitor og salgsordre kursus til Business Central & NAV

  • Vi arbejder med oprettelse samt opsætning af debitorer fra bunden
  • Vi ser på, hvordan man opretter og håndterer salgsordrer
  • Vi arbejder med, hvordan man opretter og håndterer salgsreturvareordrer
  • Vi ser på, hvordan man opretter og håndterer salgsfakturaer
  • Vi ser på, hvordan man opretter salgskreditnotaer

Andre relevante kurser

Er det noget for jer?

Kontakt os i dag og hør mere om vores kurser

Giv os et kald på 8743 1000 eller udfyld formularen,
så vender vi hurtigt tilbage til Jer.

Ved anvendelse af denne formular giver du IT-Effect dit samtykke til at behandle dine data - læs mere om persondatapolitikken.