Flådestyring til Business Cental og NAV: Få Flådestyring der giver overblik

Integration til Flådestyring

Integrer jeres NAV / Business Central med Flådestyring

Rigtig mange virksomheder har allerede sat GPS enheder i deres biler og materiel. Det giver god mening at vide hvor ens aktiver står. Flere forsikringsselskaber giver rabat på forsikringerne, når GPS-udstyr er monteret på maskinen eller i bilen. Flere virksomheder oplever også, at effektiviteten stiger og unødig diskussion med kunder undgås, efter der nu ikke kan skabes tvivl om en evt. tidsperiode, som en tekniker eller medarbejder har været på adresse.

Hjælp medarbejdere med at timeregistrere

De data som ligger i flådestyring kan nu bruges mere aktivt til glæde for serviceteknikere og projektledere på sager. Det kan nogle gange være svært at huske, hvornår var det nu lige jeg kom til adressen? Var det 7.12 eller var klokken blevet 7.20? Det er ikke altid det lige er nemt at huske. Med en integreret løsning til flådestyringen får teknikeren nu hjælp. I forbindelse med timeregistreringen kan tekniker nu se, at bilen ankom helt præcist på klokkeslæt og denne kan nu omdannes til en timeregistrering.

Slut med at diskutere hvor langt tid en tekniker var på en adresse

Men et godt og effektivt flådestyringssystem, som er integreret med dit øvrige sagsstyringssystem sikrer du, at du har grundlaget for helt nøjagtig på minuttet, at kunne angive hvornår og hvor længe en medarbejder har været på en adresse.

Hvad koster dine egne maskiner?

Flere oplever, at deres egne maskiner bliver reserveret til sager af deres projektleder, uden at der er lavet en detailplanlægning. Nogle oplever f.eks. at en teleskoplæsser er blevet booket til 4 dage på en sag. Det er ikke sikkert, at den skal bruges i 4 dage, men på den måde er man sikker på, at den er på pladsen når man skal bruge den. Det uheldige kan så være, at en anden projektleder i virksomheden har indlejet en teleskoplæsser – fordi den anden var booket.

Overblik over omkostning og placering af maskiner og ressourcer

Med en integreret flådestyring til sagsstyringssystemet sikres, at økonomien for en ressource belaster den sag, hvor ressourcen er placeret. Det betyder f.eks. at står en teleskoplæsser på en adresse i 4 dage, så belaster den sagens økonomi i 4 dage. Samtidig kan en projektleder se hvor maskiner og ressourcerne er placeret via oversigtskort.

Funktioner i flådestyringen:

  • Hjælp til timeregistreringen – med start / stop i servicebilerne kan teknikerne nu bruge data direkte fra GPS-enheden i bilen til timeregistreringen. De forskellige tider kan nu omdannes og lægges sammen så teknikere slipper for at huske, hvor lang tid han har været på adressen.
  • Er du projektleder på en sag og har materiel stående på dine sager, kan du via Godkendermodulet se en oversigt over hvilke maskiner og materiel, som står på dine sager.
  • Den omkostning som ressourcen har bliver belastet sagen.
Integration til Flådestyring

Vil du høre mere om Integration til Flådestyring


Giv os et kald på
8743 1000 eller udfyld formularen,
så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Ved anvendelse af denne formular giver du IT-Effect dit samtykke til at behandle dine data - læs mere om persondatapolitikken.

Integration = Nemmere hverdag

Vi ser, at vores kunder får et bedre overblik over deres omkostninger på deres materiel, når de sætter en GPS-enhed i deres udstyr og integrerer deres flådestyringssoftware med NAV eller Business Central. Samtidig kan du på sagen se, hvor og hvornår og hvor lang tid, en medarbejder, bil eller materiel har været på en bestemt adresse.

Ring til os på 8743 1000 og hør nærmere om hvordan du kan få integreret dine softwareløsninger.

Janni Kuhr Larsen, ERP Konsulent