Integration til iKontrol fra Business Central / Nav - Læs mere her >>

Integration til iKontrol

Integration mellem iKontrol
og NAV / Business Central

Er du en af de kunder, som bruger iKontrol til KS kvalitetssikring – så kan din dagligdag blive endnu nemmere. Slip for at vedligeholde flere systemer – lad systemerne blive integreret i én brugerflade. Det er godt for dig og din forretning. Med adgang til data fra iKontrol direkte på din PC fra din sagsmappestruktur – så har projektlederen overblikket på data, som er vigtige på sagen.
Det er 2 systemer, men ét overblik.

Integration til iKontrol

En IT-løsning som kan integreres

Det er meget svært at få ét IT-system, som bare er bedst til alt. Der kommer løbende mindre IT-systemer til, som lige kan løse en meget specifik opgave. De er smart og godt for Byg og Anlægsbranchen. Det er så også smart, hvis løsningen kan integreres med den øvrige sagsstyring, som sker i din forretning. Derfor er det godt at vælge noget standard software som IT-Effect Byg og Anlægsløsning – den er integrerebar med andre produkter. Det er iKontrol et godt eksempel på.

Slip for dobbeltarbejde og få ét samlet overblik

Med et sagsstyringssystem hvor du har det økonomiske overblik, adgang til dine dokumenter, et oplæg til kommende faktureringer og adgang til dit KS system. Det giver overblik og indblik på en simpel og enkel måde for projektledere og andre, som skal have sagsindblik. Ét klik med musen fra sagen i Business Central og sagen er nu oprettet i iKontrol. Det gør hverdagen nem for projektlederen. Det samme er gældende når sagen skal afsluttes i iKontrol – det er også et klik med musen fra sagen.

Læs mere om iKontrol.

Vær herre i eget hus

Med denne integration til iKontrol gemmes data til sagsmappestrukturen – alle fotos, dokumenter og bemærkninger synkroniseres løbende til din egen sagsmappe. Det gør, at data er samlet ét sted og du derved kun skal søge efter data i én mappestruktur.

Et eksempel på en integration er denne løsning – hvor iKontrol, NAV (Business Central) og SharePoint er integreret.

Funktioner i integrationen:

  • Opret sager fra NAV (Business Central) til iKontrol
  • Afslutte sager fra NAV (Business Central) til iKontrol
  • Se KS skemaer i dokumentmodul
  • Download af KS Skemaer til SharePoint mappe
  • Download af Slutkontrol dokument til SharePoint mappe
  • Synkronisering af billeder til SharePoint mappe og sagen
Integration til iKontrol

Vil du høre mere om Integration til iKontrol


Giv os et kald på
8743 1000 eller udfyld formularen,
så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Ved anvendelse af denne formular giver du IT-Effect dit samtykke til at behandle dine data - læs mere om persondatapolitikken.

Integration = Nemmere hverdag

Vi har kunder som har op til 70 forskellige IT-systemer, der skal bruges til forskellige formål og til forskellige sager og kunder. Det er ikke let at være projektleder og arbejde i så mange forskellige IT-systemer. Løsningen er derfor at få dem integreret i et simpelt overblik med de informationer som projektlederen skal bruge.

Ring til os på 8743 1000 og hør nærmere om hvordan du kan få integreret dine softwareløsninger.

Janni Kuhr Larsen, ERP Konsulent