Integrer Sigma Kalkulation med Business Central og Navision - Se Videoen

Integration til kalkulation

Få en sammenhæng mellem forkalkulation og efterkalkulation

Få glæde af et godt kalkulationsarbejde og brug dataene fra kalkulation direkte til den videre sagsstyring og opfølgning med en direkte sammenhæng mellem forkalkulation og efterkalkulation.

Sigma Estimates logo

Er din kalkulation vigtig?

Før et godt arbejde kan begynde, skal den rigtige kalkulation og planlægning ofte udføres inden. Mange udfører netop et grundigt kalkulationsarbejde, som går helt ned til mindste detalje med varenumre og time- og akkordforbrug.

Holder din kalkulationen

Det er næsten reglen fremfor undtagelsen, at der kommer ændringer til en sag undervejs. Enten er det tilvalg eller fravalg – eller nogle gange overraskelser i byggeprocessen. Men når en ændring rammer en sag, hvordan ved vi, hvilke konsekvenser det vil have på den samlede sag? Når kalkulationen er indlæst og budgettet lagt, så bliver det nu synligt hvad den aktuelle status på sagen er og samtidigt en udregning på, hvordan økonomien i sagen er, når den er afsluttet. Det er helt unikt, fordi det giver en mulighed for at kende til konsekvensen af en overraskelse meget tidligt i sagsfasen.

Få oprettet dine sager og indkøb direkte fra kalkulationen

Med en kalkulation, som hentes ind til sagen, skabes opgavelinjer og grundlaget for din sag, når arbejdet skal udføres. Det er smart, fordi så ligger grundlaget for Business Central til, at der nu kan dannes indkøbsforslag til dine leverandører.

'Produktgennemgang

Funktioner i Sigma integrationen:

  • Mulighed for at importere data i op til 4 niveauer
  • Mulighed for at importere efter kategori eller aktivitet
  • Mulighed for at oprette undersager direkte fra kalkulationen – Tilbudslinjer ligger dermed på hovedsag klar til at lave stadeopgørelser
  • Mulighed for at sammenlægge pr. niveau
  • Oprette ressourcer direkte fra kalkulationen til Business Central
  • Oprette varer direkte fra kalkulationen til Business Central
Integration til kalkulation

Vil du høre mere om Integration til kalkulation


Giv os et kald på
8743 1000 eller udfyld formularen,
så vender vi hurtigt tilbage til jer.

Ved anvendelse af denne formular giver du IT-Effect dit samtykke til at behandle dine data - læs mere om persondatapolitikken.

Integration til Sigma

Når vores kunder integrerer deres NAV eller Business Central op mod Sigma, så er det fordi de gerne vil slippe for dobbeltarbejde. De vil gerne genbruge de data, de allerede har indtastet i deres kalkulationssystem, så de ikke behøver at taste de samme data ind i deres NAV eller Business Central. Det giver en nemmere hverdag og der er sammenhæng og overblik over økonomien på alle sager. Vores kunder slipper for manuelt arbejde når for- og efterkalkulation skal sammenholdes.

Ring til os på 8743 1000 og hør nærmere om hvordan du kan integrere til Sigma.

Janni Kuhr Larsen, ERP konsulent