De velkendte programmer inden for Office Pakken kan rigtig meget, og mange nye funktioner er kommet til hen over de seneste år. Nogle undersøgelser viser, at mange virksomheder kun bruger 10% af de funktioner som er i standard pakkerne. Samtidigt er det dyrt at tage på kurser og ofte kan man kun bruge dele af det som kurset omhandler. Vi har derfor skabt IT-Effect Academy, hvor du og dine kollegaer har mulighed for at blive dygtigere til at bruge programmer som bl.a. Word, Excel, Outlook, PowerPoint.

Over 800 online undervisningsvideoer

 

Med IT-Effect Academy kan du tage en lang række online videokurser, og blive dygtigere til at bruge programmerne i Office som Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Lync, OneNote, samt lære at anvende programmerne Office 365, SharePoint, og Windows.

Vi har gjort det let for dig og dine kollegaer at blive opkvalificeret, og I vil opleve at det I lære med online undervisningen hurtigt kan anvendes I jeres hverdag med det samme. Med IT-Effect Academy, får du adgang til mere end 800 videoer med dansk tale.

Er du helt ny inden for brugen af Office pakken så fortvivl ikke, der er undervisningsvideoer til både begyndere og erfarne brugere. Vi tager dig med trin for trin på dansk, i et roligt og forståeligt tempo, så du er hurtigt klar til at gennemgå mere avanceret lektioner.

 

Med over 800 videoer på dansk, vil selv avancerede brugere finde videoer med problemløsninger og tips, som de kan anvende med det samme, vil du vide mere?
Kontakt Morten Søltoft på 8743 1000 eller på mail, for at høre mere om hvilke muligheder der er for din virksomhed.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *