Bygge- & Anlægsløsning til Business Central & Nav. Få gratis Demo >>

Brancheløsning til Byg og Anlæg

Få en nemmere hverdag med IT-Effect Bygge- & Anlægsmodul til Business Central

 

Logo produkt Byg & Anlæg fra IT-Effect
BCBA_Desktop_400
logoer

Branchespecifikke
Bygge- & Anlægsfunktioner

IT-Effect har udviklet et tillægsmodul til Business Central, som optimerer og understøtter de behov, der er for en digital og lettere hverdag for alle brancher i Bygge- og Anlægsbranchen.

Du kan herunder læse mere om hvilke funktioner, der er i IT-Effect Bygge- og Anlægsløsningen.

Hovedsag og undersager

Har du store entrepriser – kan det være en fordel at strukturere dine sager i en sagsstruktur – hvor du har udbudslinjer liggende på hovedsagen og alle omkostninger liggende på undersager. Det giver en mulighed for at lave stadeopgørelse på hovedsagen og styre økonomien på undersagerne. Den samlede økonomi samles for hele sagen – med både hovedsag og undersager.

Har du entrepriser til f.eks. privat eller erhvervsbyggerier

Så kan du med fordel bruge undersagen til at styre tillæg/fradrag på entreprisen. Derved sikres at hovensagen altid viser DB / DG i forhold til udgangspunkt / forkalkulation. Desuden sikres at der altid er styr over ekstraarbejder og økonomien bliver ligeledes synlig for ekstraarbejdet. En undersag kan ligeledes bruges til at styre 1 og 5 års syn.

I Business Central standard kan der ikke skiftes kunde på en sag, hvor der er bogført på. Det er løst med Byg & Anlægs plug-in.

 • Sagsnummeret og ekstern bilagsnummer er med på fakturaudskrift.
 • Komplet udskriftspakke bestående af faktura, kreditnota, kontoudtog, rentenota, rykkerskrivelse, sagsoversigt, sagsposteringsliste
 • Mulighed for at angive finansbogføringstekst på salgsfaktura og købsfaktura.
 • Ekstra felt på sagshoved til angivelse af hvilken type sagen har. Funktionen bruges desuden til at styre om sagen er en fastpris sag eller en sag hvor timer faktureres.
 • Linjetype på opgave linjer til at styre om opgaven på sagen er afsluttet eller i gang. Bruges endvidere på undersager til at styre om et ekstraarbejde alene er tilbudt eller accepteret af bygherre.
 • Noter medtaget fra timeregistreringen til sagsplanlægningslinjer og sagsposter
 • Ekstra felter på sagshoved hvor evt. leveringsadresse kan angives.
 • Tilpasset Rollecenter til brug for projektleder
 • Tilpasset Rollecenter til brug for regnskabschef
 • Tilpasset Rollecenter til brug for virksomhedsleder
 • Faktaboks som viser budgetteret salgspris
 • Låstbudget funktion – hvor forkalkulationen låses. Mulighed for at se hvordan sagen var kalkuleret. Løbende visning af det faktiske DB / DG. Visning af likviditet i sagen og visning af det forventlige DB / DG på sagen.
 • Sammenlægning af linjer. Mulighed for at se samlet status på sagen med mulighed for at danne fakturakladde og rette i tekster og linjer inden overførsel til salgsfaktura.

Hvad siger kunderne

Murer- & betonfirmaet Erling Jørgensen A/S investerede i
IT-Effects Byg og Anlægs brancheløsning for at reducere de manuelle processer i deres virksomhed og optimere deres forretning.

Før var vi udemærket klar over at vi brugte alt for lang tid på dokumenthåndtering og godkendelsesprocedure. I dag kører det hele strømlinet.

Claus, Økonomi- og administrationschef

Hvad siger kunderne

Peter Meyer as, entreprenør & aut. kloakmester valgte 
IT-Effects Bygge- & Anlægsløsning da de ønskede at skabe en nemmere hverdag.

De har digitaliseret deres processer som planlægning med Outlook Planlægningsmodul, håndtering af servicebesøg med Servicemodulet, bedre dokumenthåndtering med Dokumentmodulet og timeregistrering med Mobil timeregistrering, samt fotodokumentation.

BYGGE- OG ANLÆGSLØSNING

Kontakt os i dag og se hvordan I kan få en nemmere hverdag

Vil du høre mere om, hvordan du får et Bygge- & Anlægsmodul implementeret i jeres NAV eller Business Central? Så giv os et kald på 8743 1000 eller udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage.

Ved anvendelse af denne formular giver du IT-Effect dit samtykke til at behandle dine data - læs mere om persondatapolitikken.