Bliv NAV/Business konsulent i Microsoft hus med egen brancheløsning

Business Central eller NAV konsulent

Er du vores nye Business Central eller NAV konsulent?

Vi har travlt med at levere Business Central til vores kunder og søger derfor 2 nye Microsoft Business Central / NAV leveringskonsulenter med minimum 3 års erfaring til kontoret i Silkeborg.

Du skal være med til at optimere og videreudvikle vores kunders forretning og du bliver en vigtig del af projektforløbet fra start til slut. Du kommer til at arbejde med analyse, design af udviklingsopgaver, test, implementering, uddannelse og rådgivning. Projektledelse og kontraktudvikling er også del af din dagligdag.

Undervisning af kunderne i Business Central / NAV bliver en del af din hverdag. Som konsulent kommer du både til at styre egne projekter og til at arbejde tæt sammen med kollegaer og kunderne. Arbejdet sker i teams primært inhouse fra kontoret i Silkeborg men også ude hos kunden.

Hvad vi forventer af dig

 • Du har minimum 3 års erfaring som ERP konsulent fra en lignende stilling
 • Du har erfaring med sagsstyring i Business Central, NAV eller AX
 • Erfaring med at implementere Microsoft Business Central eller NAV
 • Du er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk, samt engelsk på et rimeligt niveau
 • Du har forretningsforståelse og kan kommunikere din viden
 • Du selvstændigt kan drive projekter, og være struktureret i dit arbejde
 • Godt humør, humor, positiv og uformel
 • At du er engageret og udadvendt

Hvad kommer du til at lave?

 • Du kommer selvstændigt til at drive implementeringsprojekter til bygge og anlægsbranchen
 • Du skal være med til at optimere forretningsgange og processer hos vores kunder
 • Test og dokumentation er en del af gamet
 • Du skal bidrage med vidensdeling og kollegial sparring
 • Du skal udfordre best practices, så vi bliver bedre på den lange bane
 • Bidrage til forbedring af vores produkter til bygge og anlægsbranchen

Mennesket i fokus

Vi har plads til både arbejde og fritid. Vi tror på, at den personlige udvikling ikke kun sker på jobbet, men i høj grad også i fritiden. Derfor er det vigtigt, at vi har en sund balance mellem fritid og arbejde. Vi tror på kontinuerlig udvikling både personligt og fagligt. Vi investerer i vores medarbejdere og hjælper også gerne hinanden til at blive bedre i hverdagen. På kontoret har vi et læringsrigt miljø, hvor vores medarbejdere konstant udvikles og altid har kollegaer at sparre med.

Om IT-Effect

IT-Effect er blandt Danmarks førende ERP konsulenthuse. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at optimere deres forretning, specielt indenfor bygge- og anlægsbranchen hvortil vi har udviklet vores egen brancheløsning. Vi udvikler, leverer og supporterer løsninger indenfor primært økonomistyring og sagsstyring, der bygger på Microsoft Business Central, Microsoft Dynamics NAV og tilhørende Office 365 produkter.

Kontakt og ansøgning

Vil du være en del af en virksomhed i vækst med hurtige beslutningsgange og godt samarbejde? Så send os din ansøgning i dag.

Du er velkommen til at kontakte Peter Schrøder fra Human Skills, på tlf.: 61 19 99 16 hvis der er spørgsmål til ovenstående.

Ansøgning skal sendes til:  ansogning@humanskills.dk mærket "Microsoft Business Central / NAV konsulent"

Vedhæftede filer skal være i PDF format. Vi anbefaler at man som ansøger ikke skriver sit CPR-nr. i hverken CV eller ansøgning, da der her er tale om yderst følsomme persondata. Ansøgninger og CV slettes senest 12 måneder efter afslag. Læs mere om håndteringen af persondata i vores persondatapolitik.