Bliv NAV/Business konsulent i Microsoft hus med egen brancheløsning
TOP-1180x380 (JKL-PNI-001)

NAV/Business Central konsulent

Har du interesse for og erfaring med Microsoft Dynamics NAV eller Business Central? Brænder du for at være i tæt dialog med kunder? Så er det måske dig, vi søger til en af vores to ledige stillinger som NAV/Business Central-konsulent. Vi har to forskellige spor alt efter din profil: 

1. FORRETNINGSKONSULENT: IMPLEMENTERING AF NAV OG BUSINESS CENTRAL LØSNINGER

Du skal være med til at optimere forretningsgange og videreudvikle vores kunders forretninger. Du bliver en vigtig del af projektforløbet fra start til slut. Du kommer til at arbejde med analyse, design af udviklingsopgaver, test, implementering, uddannelse og rådgivning.  Projektledelse og kontraktudvikling er også del af din dagligdag.

 

2. SUPPORT-KONSULENT: SUPPORT OG VIDEREUDVIKLING AF EKSISTERENDE LØSNINGER

I denne stilling er der større fokus på at supportere og videreudvikle en løsning, der allerede er i drift. Du kommer også til at hjælpe forretningskonsulenterne med leverancerne. Du skal selvstændigt kunne supportere vores kunder, men bliver en del af et team med stærke kompetencer at trække på.

I BEGGE STILLINGER FÅR DU SPÆNDENDE UDFORDRINGER: 

Undervisning af kunderne i NAV/Business Central og vores bygge- og anlægsløsning bliver en del af din hverdag. Som NAV/Business Central konsulent kommer du både til at styre egne projekter og til at arbejde tæt sammen med kollegaer og kunderne. Arbejdet sker i teams primært inhouse fra kontoret i Silkeborg men også ude hos kunden. Du får mulighed for at tage ansvar.

OM DIG:

  • Du har erfaring fra en lignende stilling
  • Du har erfaring med NAV/Business Central
  • Du er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk
  • Du er struktureret
  • Du vil gerne lære fra dig
  • Du finder det spændende at finde løsninger, der dækker kundernes behov

VI TAGER ANSVAR FOR DIN OPLÆRING OG KARRIERE
Vi er en organisation med både talenter og erfarne eksperter der gerne lærer fra sig. Når du starter hos os, sørger vi for grundig oplæring i vores bygge- og anlægsløsning samt vores leveringsprocess "struktureret levering". Samtidig sørger vi for løbende kompetenceudvikling.

MENNESKET I FOKUS
Vi har plads til både arbejde og fritid. Vi tror på, at den personlige udvikling ikke kun sker på jobbet, men i høj grad også i fritiden. Derfor er det vigtigt, at vi har en sund balance mellem fritid og arbejde. Vi tror på kontinuerlig udvikling både personligt og fagligt. Vi investerer i vores medarbejdere og hjælper også gerne hinanden til at blive bedre i hverdagen. På kontoret har vi et læringsrigt miljø, hvor vores medarbejdere konstant udvikles og altid har kollegaer at sparre med.

OM IT-EFFECT:
IT-Effect er blandt Danmarks førende ERP konsulenthuse. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at optimere deres forretning, specielt indenfor bygge- og anlægsbranchen hvortil vi har udviklet vores egen brancheløsning. Vi udvikler, leverer og supporterer løsninger indenfor primært økonomistyring og sagsstyring, der bygger på Microsoft Business Central, Microsoft Dynamics NAV og tilhørende Office 365 produkter.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Vil du være en del af en virksomhed i vækst med hurtige beslutningsgange og godt samarbejde? Så send os din ansøgning i dag.

Du er velkommen til at kontakte Morten Søltoft på 87 43 10 00 hvis der er spørgsmål til ovenstående.

Ansøgning skal sendes til job@iteffect.dk