NAV/Business Central Traineeforløb
TOP-1180x380 (JKL-PNI-001)

NAV/Business Central konsulent (traineeforløb)

Har du passion for teknologi og digital forandring i virksomheder? Vil du være med til at give kunder en super god rådgivning omkring deres NAV/Business Central økonomisystem samt vores IT-brancheløsning til bygge- & anlægsbranchen?

Så er det måske dig, vi leder efter til et traineeforløb på 12-18 mdr. Efter endt traineeforløb forventer vi, at du er selvkørende og kan varetage opgaver som NAV/Business Central konsulent hos os.

HVAD GÅR JOBBET UD PÅ?
Som NAV/Business Central trainee skal du have lyst til at udfordre dig selv og være nysgerrig på de nyeste teknologiske muligheder for at effektivisere virksomhedernes processer. Du kommer med tiden til at indtage en central rolle som kundernes sparringspartner. I vores traineeforløb får du en mentor tilknyttet. Vi tror på at learning-by-doing er med til at udvikle dig hurtigt.

Vi sørger for grundig oplæring i funktionerne i Business Central/NAV samt vores bygge- og anlægsløsning. Når du har fået den basale viden på plads, får du opbygget praktisk erfaring gennem relevante supportopgaver. Kompleksiteten i opgaverne øges over tid, så du til sidst bliver i stand til at omsætte din nye viden om best practise i Business Central til værdiskabende rådgivning for vores kunder. I slutningen af dit traineeforløb kommer du til at håndtere mindre projekter eller delopgaver i større sager.

I sidste del af dit traineeforløb får du træning i ERP-projektledelse. Du lærer at blive tovholder på et projekt og at styre det i mål fra start til drift. Her deltager du i alle projektfaserne og får erfaring med alt fra analyse, kravspecifikationer, kontraktudvikling, design af udviklingsopgaver, test, implementering, uddannelse og rådgivning. Derefter er du klar til rollen som ERP-forretningskonsulent.

OM DIG
Du er enten nyuddannet indenfor IT eller har et par års erfaring eller du kommer fra en stilling, hvor du har erfaring med økonomisystemer og ønsker nu at gå rådgiver-vejen. For at få succes i denne rolle, ser vi gerne disse kompetencer:

  • Du har evt. en videregående uddannelse indenfor IT, så som Cand.IT Kommunikation og Organisation
  • Eller du har praktisk erfaring fra en økonomi/regnskabsfunktion
  • Du har forståelse og interesse for ERP-systemer
  • Du er indstillet på en stejl læringskurve
  • Du er god til at kommunikere med forskellige mennesker
  • Du kan forklare tekniske emner i et letforståeligt sprog
  • Du finder det spændende at finde løsninger
  • Du er tålmodig og serviceminded

MENNESKET I FOKUS
Vi har plads til både arbejde og fritid – vi tror på, at den personlige udvikling ikke kun sker på jobbet, men i høj grad også i fritiden. Derfor er det vigtigt, at vi har en sund balance mellem fritid og arbejde. Vi tror på kontinuerlig udvikling både personligt og fagligt. Vi investerer i vores medarbejdere og hjælper også gerne hinanden til at blive bedre i hverdagen. På kontoret har vi et læringsrigt miljø, hvor vores medarbejdere konstant udvikles og altid har kollegaer at sparre med.

OM IT-EFFECT:
IT-Effect er blandt Danmarks førende ERP konsulenthuse. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at optimere deres forretning, specielt indenfor Bygge- og Anlægsbranchen hvortil vi har udviklet vores egen brancheløsning. Vi udvikler, leverer og supporterer løsninger indenfor primært økonomistyring og projektstyring, der bygger på Microsoft Business Central, Microsoft Dynamics NAV og tilhørende Office 365 produkter.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Vil du være en del af en virksomhed i vækst med hurtige beslutningsgange og godt samarbejde? Så send os din ansøgning i dag.

Du er velkommen til at kontakte Morten Søltoft på 87 43 10 00 hvis der er spørgsmål til ovenstående.

Ansøgning skal sendes til job@iteffect.dk