Planlægningsmodul – Netronic - IT Effect

Planlægningsmodul – Netronic

Få et visuelt planlægningssystem

Har du mange opgaver og sager fordelt på medarbejdere og maskiner? Savner du at få et mere visuelt overblik,? Så er løsningen her. Dette Plug-in fra Netronic skaber et overblik på sager og serviceordrer. Et overblik som arbejder med de data, der kommer fra Business Central sager, opgaver og planlægningslinjer.

Netronic_01

Visuelt Gantt kort giver overblik

Ved hjælp af Netronics Gantt-diagrammer, er det muligt at planlægge flere måneder frem og derved opnå et overskueligt overblik over alle ressourcer – fra mandskab til maskiner. Hver opgave er sammensat af de ressourcer, som er planlagt at skulle være en del af projektet i løbet af projektets forløb.

Ryk rundt med dine ressourcer direkte i planlægnings billedet

Nogle gange går tingene ikke helt som planlagt og derfor er det en fordel at såvel hele projektet, som de individuelle planlagte ressourcer, kan rykkes rundt som ønsket. Rykkes hele projektet, følger alle ressourcerne automatisk med, mens det også er muligt at udpege enkelte ressourcer og ændre planlægningen for disse.

Planlægning – en del af NAV og Business Central

Selve planlægningssystemet er placeret inde i Business Central. Systemet trækker altså data direkte fra Business Central, hvilket sikrer, at data altid er de samme og er opdateret.

Følgende funktioner er med:

  • Skaber afhængighed mellem opgaver
  • Binder opgaver sammen
  • Opret nye opgaver direkte i Gantt-kortet
  • Filtrér på sager og opgaver og dermed mulighed for flere Gantt-visninger
  • Filtrér på kvalifikationer
  • Både sagsoverblik og overblik over ressourcer (personer og maskiner)
Planlægningsmodul - Netronic

Vil du høre mere om Planlægningsmodulet fra Netronic


Giv os et kald på
8743 1000 eller udfyld formularen,
så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Invalid Email
Invalid Number
Integration = Nemmere hverdag

Et visuelt overblik er med til at give kunderne direkte indblik i både nuværende og fremtidige opgaver og sikre en bedre kapacitetsudnyttelsen. Med de sags- og ressourcedata som allerede er i NAV og Business Central får du det grafiske overblik. Med planlægningsværktøjet fra Netronic er planlægning en integreret del af NAV eller Business Central.

Ring til os på 8743 1000 og hør nærmere om hvordan du kan få integreret Netronic planlægning i din NAV eller Business Central.

Janni Kuhr Larsen, ERP Konsulent