IT-Supportaftale. Få en ekstern IT-Afdeling med en IT-Supportaftale her >>

IT-Supportaftale

Lad os være jeres IT-afdeling og tegn en IT-supportaftale hvor I får afgang til kompetent IT-Support til alle jeres medarbejdere. Vi forebygger ved at vedligeholde og servicere jeres computere og holder øje med om de kører, som de skal 24/7.

Har dine medarbejdere problemer med deres computer så kan de ringe eller skrive til vores IT-support team og få hjælp med det samme.

Vælg mellem 2 løsninger:

IT-support - FRI
Til jer der ønsker budgetsikkerhed og vil give jeres medarbejdere fri adgang til IT-support.

IT-support - STANDARD
Til jer der har brug for en prisbillig IT-supportløsning og samtidig ønsker en sikker IT-drift til alle virksomhedens medarbejdere.

Monitorering af computere
Vi holder øje med brugernes computere. Uregelmæssigheder og hardwarefejl bliver håndteret så brugerne ikke mister unødig oppetid.

Softwareopdatering
Computerne bliver automatisk løbende opdateret.

Antivirus
Vi opdaterer løbende computerens antivirusprogram og sikrer at det fungerer som det skal og laver løbende skanninger efter virus.

FRI support
Pris pr. måned, pr. PC

499 kr.
  • FRI IT-support
  • IT-support via fjernstyring
  • Support til Microsoft 365 (Basis admin. opgaver)
  • Driftovervågning af jeres computere
  • Opdatering af Windows
  • Opdatering af antivirus
  • Opdatering af Microsoft 365
  • Opdatering af +100 tredjeparts software

Standard
Pris pr. måned, pr. PC

199 kr.
  • 1 times IT-support pr. sag
  • IT-support via fjernstyring
  • Support til Microsoft 365 (Basis admin. opgaver)
  • Driftovervågning af jeres computere
  • Opdatering af Windows
  • Opdatering af antivirus
  • Opdatering af Microsoft 365
  • Opdatering af +100 tredjeparts software

Det med småt

Når I tegner en IT-supportaftale, skal den omfatte alle computere i jeres virksomhed og virksomheden skal have Microsoft 365 og alle enheder skal være indmeldt i Azure domæne. Vi yder kun support til Windows 10 Pro enheder. (Det er ikke muligt at købe en IT-supportaftale til udvalgte computere i virksomheden). Vi yder IT-support via telefon eller mail og det omfatter ikke undervisning i anvendelse af jeres IT-udstyr. Bindingsperioden er 12 måneder og aftalen kan opsiges af begge parter 1 måned inden udløb. Aftalen fornyes automatisk efter 12 måneder, og kan herefter opsiges med 1 måneds varsel til næste måneds udgang. IT-Effect kan til en hver tid afvise at give support til en given PC-enhed og kræve enheden udskiftet eller reinstalleret hvis dette vurderes værende den bedste løsning for driften af  enheden. Vi yder supporten inden for normal åbningstid.

Er det noget for jer?

Kontakt os i dag og hør mere om IT Supportaftalen

Giv os et kald på 8743 1000 eller udfylde formularen,
så vender vi hurtigt tilbage til jer.