IT Supportaftale - IT Effect

IT Supportaftale

Lad os være jeres IT-afdeling, og sikre at I altid har en høj oppe tid på jeres computere. Vi forbygger ved at holde jeres computere opdaterede, og overvåger 24/7, om de kører, som de skal. Er der problemer, så håndterer vi det, og kontakter jer, hvis der er behov for det.

Monitorering af computere
Vi holder øje med brugernes computere. Vi ser, om der er opstået hardwarefejl eller andre uregelmæssigheder, som skal håndteres af IT-Effect

Softwareopdatering
Computerne bliver automatisk løbende opdateret. Programmer som Windows, Office 365, Antivirus, og tredjeparts programmer som Adobe PDF og Java bliver opdateret automatisk. Hvis der er opdateringer, som fejler, vil vi håndtere opdateringen manuelt, og tiden vil blive afregnet efter medgået tid.

Antivirus
Vi opdaterer løbende computerens antivirus program. Vi anvender antivirus programmet Microsoft Defender til at sikre at din PC.

15 min. gratis telefon support pr. sag

Vi oplever, at rigtig mange henvendelser til vores Support team kan klares inden for 15 minutter. Derfor har vi inkluderet 15 min. gratis IT-support pr. sag, vi opretter. F.eks. er 5 henvendelser fra dine medarbejdere = med 5 supportsager hvor de første 15 min. på hver sag er gratis.

Kontakt vores support på support@iteffect.dk eller ring på 8743 1000, og hør mere om fordelene for jeres virksomhed.

IT
Supportaftale

Pris pr. måned, pr. PC

149 kr.
  • Inkl. 15 min. gratis IT support pr. sag
  • IT support via fjernstyring
  • Support til Office 365 (Basis admin. opgaver)
  • Driftovervågning af jeres computere
  • Opdatering af Windows styresystem
  • Opdatering af antivirus
  • Opdatering af Office 365
  • Opdatering af +100 tredjeparts software

Det med småt

Når der tegnes en IT Supportaftale, skal den omfatte alle computere i jeres virksomhed. Det er ikke muligt at købe en IT Supportaftale til blot èn computer. Aftalen kan kun anvendes ved at ringe til IT-Effects Support Team. Support Teamet hjælper med her og nu computerspørgsmål som sikrer, at jeres medarbejdere kommer hurtigt videre. Der oprettes en supportsag på hver henvendelse, og varer supportsagen i mere end 15 min., afregnes den efterfølgende tid pr. påbegyndt 15 min.

Er det noget for jer?

Kontakt os i dag og hør mere om IT Supportaftalen

Giv os et kald på 8743 1000 eller udfylde formularen,
så vender vi hurtigt tilbage til Jer.

Invalid Email
Invalid Number