PC Driftovervågning - Få PC Driftovervågning kun 99,- pr. mdr. pr. PC

PC driftovervågning

Lad os være jeres IT-afdeling og sikre at I altid har en høj oppetid på jeres computere. Vi forbygger ved at holde jeres computere opdaterede og overvåger 24/7, om de kører, som de skal. Er der problemer, så håndterer vi det og kontakter jer, hvis der er behov for det.

Monitorering af computere
Vi holder øje med brugernes computere. Vi ser, om der er opstået hardwarefejl eller andre uregelmæssigheder, som skal håndteres af IT-Effect

Softwareopdatering
Computerne bliver automatisk løbende opdateret. Programmer som Windows, Microsoft 365, Antivirus og tredjeparts programmer som Adobe PDF og Java bliver opdateret automatisk. Hvis der er opdateringer som fejler, vil vi håndtere opdateringen manuelt og tiden vil blive afregnet efter medgået tid.

Antivirus
Vi opdaterer løbende computerens antivirus program. Vi anvender antivirus programmet Microsoft Defender til at sikre at din PC.

Det med småt

Når I tegner en PC Driftovervågningsaftale omfatter den alle computere i jeres virksomhed. Det er ikke muligt at købe en PC Driftovervågningsaftale til blot èn computer. Har I brug for support til jeres computere, står vores Support Team klar til at hjælpe jer med her og nu computerspørgsmål. Der oprettes en supportsag på hver henvendelse og der afregnes pr. påbegyndt 15 min.

PC drift overvågning
Pris pr. måned, pr. PC

99 kr.
  • Driftovervågning af jeres computere
  • Opdatering af Windows styresystem
  • Opdatering af antivirus
  • Opdatering af Microsoft 365
  • Opdatering af +100 tredjeparts software

Er det noget for jer?

Kontakt os i dag og hør mere om PC Driftovervågning

Giv os et kald på 8743 1000 eller udfylde formularen,
så vender vi hurtigt tilbage til jer.