PC Driftovervågning - IT Effect

PC driftovervågning

Lad os være jeres IT-afdeling, og sikre at I altid har en høj oppe tid på jeres computere. Vi forbygger ved at holde jeres computere opdaterede, og overvåger 24/7, om de kører, som de skal. Er der problemer, så håndterer vi det, og kontakter jer, hvis der er behov for det.

Monitorering af computere
Vi holder øje med brugernes computere. Vi ser, om der er opstået hardwarefejl eller andre uregelmæssigheder, som skal håndteres af IT-Effect

Softwareopdatering
Computerne bliver automatisk løbende opdateret. Programmer som Windows, Office 365, Antivirus, og tredjeparts programmer som Adobe PDF og Java bliver opdateret automatisk. Hvis der er opdateringer, som fejler, vil vi håndtere opdateringen manuelt, og tiden vil blive afregnet efter medgået tid.

Antivirus
Vi opdaterer løbende computerens antivirus program. Vi anvender antivirus programmet Microsoft Defender til at sikre at din PC.

Det med småt

Når der tegnes en PC Driftovervågningsaftale skal den omfatte alle computere i jeres virksomhed. Det er ikke muligt at købe en PC Driftovervågnings aftale til blot èn computer. Er der brug for support til jeres computere, står vores Support Team klar til at hjælpe jer med her og nu computerspørgsmål. Der oprettes en supportsag på hver henvendelse, og der afregnes pr. påbegyndt 15 min.

PC drift overvågning
Pris pr. måned, pr. PC

99 kr.
  • Driftovervågning af jeres computere
  • Opdatering af Windows styresystem
  • Opdatering af antivirus
  • Opdatering af Office 365
  • Opdatering af +100 tredjeparts software

Er det noget for jer?

Kontakt os i dag og hør mere om PC Driftovervågning

Giv os et kald på 8743 1000 eller udfylde formularen,
så vender vi hurtigt tilbage til Jer.

Invalid Email
Invalid Number