Blog: Gratis timeregistrering på farten

Gratis timeregistrering på farten

Timeregistrering fra IT-Effect er udviklet til at gøre det lettere at registrere timer for udført arbejde. Du slipper for bøvlet ved at udføre timesedler, oversigter og for at huske at aflevere sedlerne. Bogholderen slipper for at rykke for sedlerne og nu kan alle registreringerne faktisk godkendes af den projektansvarlige inden de sendes til fakturering. Der er altså meget tid at sparer hos alle medarbejdere i virksomheden.

Sådan fungerer det i praksis

Til fyraften kan håndværkeren registrere dagens timetal let og ubesværet, enten via sin mobil, arbejdscomputer eller tablet (eller på den enhed han nu har med sig).

Når timeregistreringen er indberettet og godkendt, sendes den til godkendelse hos den projektansvarlige. Den projektansvarlige kan så vælge at godkende det indberettede timetal og/eller foretage eventuelle ændringer, inden han sender den til bogholderiet for endelig fakturering.

I økonomisystemet har virksomhedens ejer/direktør mulighed for at udlæse data i form af flotte grafer, som giver et overskueligt øjebliksbillede af virksomhedens økonomi. Programmet kan endvidere bruges som et effektivt værktøj til optimering af arbejdsgangene.

Prøv det selv – gratis timeregistrering

Nu kan du få løsningen gratis. Du får et ubegrænset antal af brugere og projekter med i løsningen.

Du registrerer dig på vores timeregistreringsside. Vi sender dig en e-mail med dine loginoplysninger. Herefter skal du oprette bruger(e) og projekt(er), som der skal kunne registreres timer på, og så er løsningen klar til, at der kan registreres timer. Du er i gang på 5 minutter.

Hvis du går i stå, er der gratis support med i løsningen.