Blog: Timeregistrering på mobilen

Timeregistrering via mobilen

Dags- og ugesedler på papir hører forhistorien til. Tiden er i dag for mange blevet en knap faktor. Alle minutter tæller og vi skal være mere effektive. Det giver derfor rigtig god mening, at benytte sig af telefonen, som man sikkert allerede har på sig, til timeregistrering af udført arbejde.

Se vores løsning: Timeregistrering via mobiltelefon

Hvad skal man som virksomhed være opmærksom på når timeregistreringssystem vælges? Det afgørende er, at tidsregistrering på mobilen hænger sammen med det system som man bruger til faktureringen. Der findes i dag et hav af løsninger til timeregistreringen – men fælles for mange løsninger er, at de kører for sig selv uden sammenhæng til fakturasystemet. Rådet er derfor, at man som virksomhed vælger et system som er live integreret med sags- og faktureringssystemet. Tidsregistrering fra IT-Effect er udviklet til at arbejde sammen med virksomhedens fakturasystem, så tidskrævende dobbeltarbejde undgås.

MANDEN I MARKEN

Et eksempel på hvor vores timeregistreringssystem kan lette den administrative arbejdsgang betydeligt, er hos manden i marken. I stedet for at han skal bruge tid på den traditionelle metode med håndskrevne time- og ugesedler som skal afleveres indenfor et bestemt tidsrum og dernæst indtastes manuelt af regnskabspersonalet, kan det hele klares ubesværet via medarbejderens mobiltelefon.