Continia Statement Intelligence

Ensret processen for indbetalinger

Statement Intelligence er en tilføjelse til Continia Payment Management, der er med til at ensrette processen for indbetalinger.

Enkel afstemning af konti

Få en meget nemmere hverdag med funktioner, der automatiserer dine processer omkring afstemning af konti. Continia Statement Intelligence indlæser automatisk dine digitale kontoudskrifter fra banken.

Hvis bankposteringerne ikke findes, får du automatisk forslag til modpostering, fx gebyrer, indbetalinger, renter m.m.

 • Bullet

  Import af kontoudtog

 • Bullet

  Automatisk vedhæftning af bilag

 • Bullet

  Finder automatisk bankposter der matcher

 • Bullet

  Afregning af kombinerede betalinger

 • Bullet

  Automatisk oprettelser af bilag for indbetalinger

Det giver dig frihed til at fokusere på andre opgaver.

 

 

7

 

 

Continia statement intelligence pay

Afstemning af debitorindbetalinger i få trin

Continia Payment Management lukker og bogfører posterne, allerede inden kontoudtogene for en bestemt periode bliver indlæst i økonomisystemet. Derefter viser Continia Statement Intelligence samtlige debitorindbetalinger, hvorefter posterne bliver oprettet på betalingsbilaget.

Continia Statement Management kan også genkende mere regelmæssige og faste ydelser som eksempelvis bankgebyrer. Er der uafklarede poster – fx i forbindelse med en fejl i meddelelsesteksten, kan disse posteringer automatisk overføres til en kladde, hvorfra det er muligt for dig selv at udføre konteringsforslag.

Lad systemet tage sig af valutadifferencer

Når en faktura med anden valuta bogføres, registreres den i den lokale valuta med udgangspunkt i den givne dagskurs. Når beløbet bliver overført til banken, sker det med dagens gældende valutakurs.

Idet systemet afsender betaling til banken, indlæses det tilsvarende kontoudtog fra banken i Continia Statement Intelligence, som efterfølgende finder de tilsvarende bankregistreringer i økonomisystemet.

TIl sidst registrerer systemet eventuelle forskelle i beløbet og foreslår, at der oprettes posteringslinjer til bogføring af valutadifferencerne.

hellekuhrphoto_tilpasset