IT-Monitorering

Vær på forkant med din IT-sikkerhed

Spiller IT en stor rolle i din hverdag? Det er ikke mange, der ikke er afhængige af deres computer længere og hardware er en skrøbelig ting. Hvis dit hardware fejler, så kan det have store problemer for dig som bruger og for din virksomhed i forhold til tabt arbejdsfortjeneste.

Med vores IT-Monitorering kan du sikrer dig mod dumme overraskelser, da vi modtager en alarm, hvis dit hardware er ved at lave katastrofale fejl. På den måde kan vi komme det i forkøbet og undgå de konsekvenser, det måtte have at stå uden en computer og adgang til alt dit data.

Betyder det så, at I kan se hvad der er på skærmen?

Nej, det kan vi ikke. Vi kan kun se, hvordan hardwaren inde i din PC har det, og hvad software der er installeret på computeren.
Det er ikke muligt for os at se, hvad der er på din skærm medmindre vi sender en forespørgsel på det, som du aktivt skal acceptere på din computer.

Ransomware beskyttelse

Er du sikret mod Ransomware angreb? Det er en mere og mere udbredt form for kriminalitet, som vi desværre ofte støder på. Derfor tilbyder vi, som et tillægsprodukt til IT-monitorering, at beskytte dig mod Ransomware angreb.

Har du brug for at snakke med en specialist?

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan gøre din hverdag mere sikker.

Har du brug for at snakke med en specialist?

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan gøre din hverdag mere sikker.