Ransomware beskyttelse

Vi kan blive dit sikkerhedsnet mod Ransomware angreb

Ved du hvad Ransomware angreb er? Det er kun en god ting, hvis du ikke gør, for det betyder formentlig, at du ikke har været udsat for det endnu. Det er dog meget vigtigt at være opmærksom på de konsekvenser det kan have, for angrebene sker og vi ser det desværre oftere og oftere.

Ransomware er et angreb, hvor de går ind og blokerer adgangen til din computer og alt dit data. For at få adgangen tilbage forlanger de, at du betaler en løsesum. Hvis du vil undgå, at ende i den uheldige situation, hvor andre får adgang i alt dit data og fryser dig ude, så tilbyder vi Ransomware beskyttelse, som gør at du kan arbejde uforstyrret med ro i maven.

Det fungerer ved, at vi igennem real-time skanninger kan identificere og neutralisere Ransomware angreb. Hvis din PC skulle blive ramt, så vil din specifikke bruger blive lukket ned, så alle forbindelser til og fra computeren ikke længere virker. På den måde sikre vi, at andre computere og systemer i dit netværk ikke også bliver ramt. Den eneste forbindelse der ikke bliver lukket ned for er den til vores Monitoreringsserver, så vi har mulighed for komme ind på computeren og påbegynde fjernelsen af de inficerede filer, så du kan få adgang til din computer og data igen.

IT-Monitorering der sikrer dit hardware

Vores dygtige supportteam kan også holde øje meddit hardware, så vi kan være på forkant inden skaden sker. Vi ved nemlig, hvor afhængig man er af sit IT-udstyr og hvilke konsekvenser det kan have, hvis computeren pludselig står af.

Har du brug for at snakke med en specialist?

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan gøre din hverdag mere sikker.

Har du brug for at snakke med en specialist?

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan gøre din hverdag mere sikker.