ERP-support der får dig hurtigt videre. Få support til NAV/Business Central

Ledige stillinger

Vi mangler dygtige kollegaer, og måske er du en af dem?

 

Er du vores nye ERP-konsulent?

Har du erfaring med Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft Business Central? Leder du efter nye udfordringer hvor du kan bruge din erfaring og kompetancer. Brænder du for at være i tæt dialog med kunder? Så er det måske dig, vi søger til en af vores to ledige stillinger som Business Central/NAV-konsulent.

Se hele stillingsopslaget.

NAV/Business Central Trainee

Har du passion for teknologi og digital forandring i virksomheder? Vil du være med til at give kunder en super god rådgivning omkring deres NAV/Business Central økonomisystem samt vores IT-brancheløsning til bygge- & anlægsbranchen?

Se hele stillingsopslaget.

MSO1

Mennesket i fokus

Vi har plads til både arbejde og fritid – vi tror på, at den personlige udvikling ikke kun sker på jobbet, men i høj grad også i fritiden. Derfor er det vigtigt, at vi har en sund balance mellem fritid og arbejde.

Vi tror på kontinuerlig udvikling både personligt og fagligt. Vi investerer i vores medarbejdere og hjælper også gerne hinanden til at blive bedre i hverdagen. På kontoret har vi et læringsrigt miljø, hvor vores medarbejdere konstant udvikles og altid har kollegaer at sparre med.