ERP-support der får dig hurtigt videre. Få support til NAV/Business Central

Ledige stillinger

Vi mangler dygtige kollegaer og måske er du en af dem?

 

Er du vores nye ERP-konsulent?

Har du erfaring med Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft Business Central? Leder du efter nye udfordringer hvor du kan bruge din erfaring og kompetancer. Brænder du for at være i tæt dialog med kunder? Så er det måske dig, vi søger til en af vores to ledige stillinger som Business Central/NAV-konsulent.

Se hele stillingsopslaget.

Digital Marketing Manager

Har du god forretningsforståelse og kan du omsætte dette til online marketingsbudskaber og kampagner, der generer leads?

Se hele stillingsopslaget.

Key Account Manager

Er du god til at forstå kundernes IT-behov og problemstillinger med flere IT-Systemer, og kan du omsætte disse til integrerede løsninger?

Se hele stillingsopslaget.

MSO1

Mennesket i fokus

Vi har plads til både arbejde og fritid – vi tror på, at den personlige udvikling ikke kun sker på jobbet, men i høj grad også i fritiden. Derfor er det vigtigt, at vi har en sund balance mellem fritid og arbejde.

Vi tror på kontinuerlig udvikling både personligt og fagligt. Vi investerer i vores medarbejdere og hjælper også gerne hinanden til at blive bedre i hverdagen. På kontoret har vi et læringsrigt miljø, hvor vores medarbejdere konstant udvikles og altid har kollegaer at sparre med.