Ledige stillinger - IT Effect
ITEFFECT_V022 TOP

Ledige stillinger

Praktikant i digital konceptudvikling

Vi søger en praktikant der vil arbejde med digital konceptudvikling og bl.a. analysere og evaluere brugeroplevelsen på en af vores webløsninger. Vil du gerne arbejde med brugeroplevelse, online markedsføring, projektledelse, digital marketing strategi m.m. så læs hele stillingsopslaget og send din ansøgning i dag.

Se hele stillingsopslaget.

Praktikant i multimediedesign

Få en praktikplads hvor du kan få forskellige opgaver, selv være med til at sætte dagsordenen og bruge din teoretiske viden i praksis. Som praktikant i multimediedesign vil du bl.a. arbejde med videomateriale, designoptimering af brugerflader, brugerundersøgelser, online markedsføring og meget mere. Lyder det som noget for dig? Ansøg i dag.

Se hele stillingsopslaget.

Mennesket i fokus

Vi har plads til både arbejde og fritid – vi tror på, at den personlige udvikling ikke kun sker på jobbet, men i høj grad også i fritiden. Derfor er det vigtigt, at vi har en sund balance mellem fritid og arbejde. Vi tror på kontinuerlig udvikling både personligt og fagligt. Vi investerer i vores medarbejdere og hjælper også gerne hinanden til at blive bedre i hverdagen. På kontoret har vi et læringsrigt miljø, hvor vores medarbejdere konstant udvikles og altid har kollegaer at sparre med.

Om IT-Effect

IT-Effect er blandt Danmarks førende ERP konsulenthuse inden for Cloud-baserede løsninger. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at optimere deres forretning. Det gør vi ved at udvikle, levere og supportere løsninger inden for webshop, økonomistyring og projektstyring, som bygger på Microsoft Business Central, Microsoft Dynamics NAV og tilhørende Office 365 produkter samt egne udviklede produkter.

Send kun relevant information når du ansøger

Alle ansøgninger og CV skal sendes til job@iteffect.dk. Vi anbefaler at man som ansøger ikke skriver sit CPR-nr. i hverken CV eller ansøgning, da der her er tale om yderst følsomme persondata. Alle ansøgninger og CV gemmes i den periode det er aktuelt. Ansøgninger og CV slettes efter ansættelse eller afslag. Læs mere om håndteringen af persondata i vores persondatapolitik.