Ledige stillinger hos IT-Effect. Se de ledige stillinger indenfor ERP og IT >>
Support fra It-Effect Morten og Niels kigger på skærm

Ledige stillinger

Er du vores nye .NET udvikler?

Vil du være med til at udvikle et af de bedste forretningssystemer, som gør en forskel for medarbejdere i Bygge- & Anlægsbranchen? Ønsker du at være en del af et succesfuldt team, der laver de rette løsninger til kunderne? Så er det måske dig, vi søger.

Se hele stillingsopslaget.

Har du lyst til at blive ERP-konsulent?

Har du interesse for og erfaring med Microsoft Dynamics NAV eller Business Central samt bogholderi/økonomi og har du lyst til at prøve kræfter med jobbet som konsulent? Ønsker du en mere udadgående rolle, hvor du hjælper kunderne med at finde de rette løsninger? Så er det måske dig, vi søger.

Se hele stillingsopslaget.

Customer Care Specialist i brancheløsning (traineeforløb) 

Vær med til at skabe en stærk kunderelation! Vil du være med til at give kunder og leads en super god kundeoplevelse ved at hjælpe dem med at få mest muligt ud af vores platform? Så er det måske dig, vi leder efter.

Se hele stillingsopslaget.

Webudvikler i brancheløsning 

Vær med til at udvikle vores brancheløsning og forbedre UX på eksisterende og nye produkter?  Så er det måske dig, vi leder efter.

Se hele stillingsopslaget.

Mennesket i fokus

Vi har plads til både arbejde og fritid – vi tror på, at den personlige udvikling ikke kun sker på jobbet, men i høj grad også i fritiden. Derfor er det vigtigt, at vi har en sund balance mellem fritid og arbejde. Vi tror på kontinuerlig udvikling både personligt og fagligt. Vi investerer i vores medarbejdere og hjælper også gerne hinanden til at blive bedre i hverdagen. På kontoret har vi et læringsrigt miljø, hvor vores medarbejdere konstant udvikles og altid har kollegaer at sparre med.

Om IT-Effect

IT-Effect er blandt Danmarks førende ERP konsulenthuse inden for Cloud-baserede løsninger. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at optimere deres forretning. Det gør vi ved at udvikle, levere og supportere løsninger inden for webshop, økonomistyring og projektstyring, som bygger på Microsoft Business Central, Microsoft Dynamics NAV og tilhørende Office 365 produkter samt egne udviklede produkter.

Send kun relevant information når du ansøger

Alle ansøgninger og CV skal sendes til job@iteffect.dk. Vi anbefaler at man som ansøger ikke skriver sit CPR-nr. i hverken CV eller ansøgning, da der her er tale om yderst følsomme persondata. Alle ansøgninger og CV gemmes i den periode det er aktuelt. Ansøgninger og CV slettes efter ansættelse eller afslag. Læs mere om håndteringen af persondata i vores persondatapolitik.