Samarbejdspartnere - Se her hvem IT-Effect arbejder sammen med

Samarbejdspartnere

En række kompetente leverandører

Vi tror på, at vi skal bruge vores energi på det vi er bedst til. Derfor bruger vi ikke kræfter og tid på, at udvikle noget som allerede er udviklet, og vi har derfor valgt en række partnere, som er førende på hver deres felt. Det gør, at vi kan levere den mest optimale løsning til vores kunder.

Continia logo

Continia Software er en af verdens førende leverandører af tillægsprodukter til Microsoft Dynamics NAV. I mere end 20 år har medarbejdere fra Continia Software leveret en forskel for brugere af Microsoft Dynamics NAV i forbindelse med effektivisering og automatisering af en lang række af administrative processer, omkring virksomheders finansielle arbejdsopgaver. I dag anvendes et eller flere af vores produkter i over 5.000 Microsoft Dynamics NAV licenser over hele verden. Alle produkter fra Continia Software forhandles og implementeres af Microsoft Dynamics NAV forhandlere.

Sigma Estimates logo

Danmarks mest anvendte kalkulationsprogram til tilbud og 5D BIM/VDC.

Baseret på en videreudvikling af de bedste og vigtigste funktioner i regnearket tilbyder Sigma markedets mest brugervenlige kalkulationsværktøj til alle i byggebranchen. Med Sigma sparer du op til 85 procent af den tid du normalt bruger på tilbudsgivningen, du minimerer risikoen for fejl og du får bedre overblik.

Udover at kunne lave de beregninger du kender fra f.eks. Excel, har Sigma en kalkulationsmotor, der sikrer præcise beregninger samt færdige materiale- og tilbudslister, der automatisk udarbejdes. Alle materialer er automatisk indregnet, og derfor får du fuldt overblik over de reelle kostpriser og dit dækningsbidrag i det enkelte projekt.

Dataløn logo

Med DataLøn kan du nemt, hurtigt og sikkert udbetale løn til dine medarbejdere. DataLøn sørger automatisk for indberetninger og overførsler til SKAT, ATP, Samlet Betaling, barselsfonde, feriefonde, pension og meget mere – så slipper du for at bruge din tid på det. I stedet for kan du bruge tid på at udvikle din forretning, sælge mere, pleje dine kunder osv.

DataLøn sender også medarbejdernes lønsedler til deres e-boks og dine lønbilag til virksomhedens eget e-arkiv i DataLøn. Det er nemt, og det er sikkert.

Lessor logo

Lessor leverer fuldt integrerede løsninger inden for løn, tidsregistrering og HR til Microsoft Dynamics NAV. Du får produkter i høj kvalitet, udviklet i et samarbejde mellem lønspecialister og dygtige it-udviklere. Modulerne anvendes i dag af en lang række virksomheder inden for mange brancher.

Lessor er Microsoft Gold Certificeret, hvilket er din garanti for velfungerende moduler, der læner sig op ad den funktionalitet, du har i forvejen i dit Microsoft-produkt. Alle produkter til Microsoft forhandles gennem Microsofts partnere.

DanDomain logo

Hos DanDomain har vi fuld fokus på at levere mere end blot en stærk og udviklingsparat webshop-løsning. Vi har et tæt samarbejde med vores mange partnere indenfor design, markedsføring, søgemaskineoptimering, e-handel mv., hvor vi sammen styrker din forretning. Vores mission er din succes. Derfor tilbyder vi gratis kurser, seminarer og hvert år afholder vi DanDomains store uddannelsesdag – Årets vigtigste seminar for webshops. Som kunde hos DanDomain bliver du en del af et stærkt team med massiv e-commerce erfaring.

Consignor logo

Consignor hjælper store, såvel som små virksomheder, med deres forsendelsesproces ved at gøre det enklere, mindre tidskrævende og billigere at afsende ordrer til kunder. Consignor udvikler og sælger Delivery Management (DM) software, som omfatter alle stadier af forsendelse og levering på én platform. Herved får kunderne en integreret og bæredygtig leveringsløsning. Software platformen indeholder verdens største transportør bibliotek. Det betyder, at Consignor kan forbinde virksomheder med lige nøjagtigt den transportør, de har brug for.

Tasklet Factory logo

Optimer lagerprocesserne med Mobile WMS til Microsoft Dynamics NAV.

Tasklet Factory har udviklet den mobile lagerscannerløsning Mobile WMS, som integreres direkte med standard Dynamics NAV. Mobile WMS har en brugervenlig grafisk grænseflade og kan tilpasses den enkelte kundes behov. Med løsningen kan lagermedarbejderen arbejde såvel online som offline, så ingen data går tabt. Antallet af fejl kan reduceres betydeligt ved at gå fra en papirbaseret arbejdsproces, til en fuldt automatiseret Mobile WMS løsning fra Tasklet Factory.

ForNAV logo

IT-Effect har en partneraftale med ForNAV, som har udviklet en rapport converter, der gør det nemt at afvikle rapporter, der er udviklet til Microsoft Dynamics NAV i C/SIDE (også kendt som “classic” rapporter) på de nyere Microsoft Dynamics NAV versioner, som kræver RDLC formatet. Det betyder at ved et løft fra en ældre NAV løsning, kan IT-Effect med ForNAVs converter løfte de eksisterende rapporter med over på den nye platform – nemt og enkelt, og til en billigere pris end på traditionel vis.

IT-Effect anvender ForNAV Reports Designer, som er et brugervenligt værktøj til at lave og ændre rapporter i Microsoft Dynamics NAV.
Det betyder, at de kunder der har ForNAV, kan få lavet tilretninger til deres rapporter nemt og enkelt og til en billigere pris, end de kunder der ikke har ForNAV.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os på:

Vi sidder klar til at hjælpe dig i supporten

Mandag til torsdag fra kl. 8.00 - 16.00
Fredag fra kl. 8.00 - 15.30.