Timeregistrering

Registrer arbejdstid og timer på mobilen med få klik

Få styr på tidsregistrering inden 1. juli

Fra 1. juli 2024 bliver registrering af arbejdstid lovpligtigt for alle virksomheder. Den dag træder EU's nye arbejdstidsdirektiv i kraft, hvilket betyder, at arbejdsgivere skal stille et system til rådighed for medarbejderne, hvor de let kan registrere deres daglige arbejdstid. Formålet er at sikre medarbejdernes rettigheder og bidrage til at skabe en sund balance mellem arbejde og privatliv.

IT-Effect tilbyder et effektivt system til tids- og timeregistrering, som kan anvendes fra mobil og pc, og som lever op til de nye krav. Systemet er integreret til Microsofts ERP-løsninger Business Central og NAV, og dermed kan løsningen også bruges til registrering af timer og materialer på opgaver og sager.

Uanset om tidsregistrering er nyt for din virksomhed, eller du i forvejen har medarbejdere, der registrerer timeforbrug på opgaver, er IT-Effect Timeregistrering en pålidelig, digital løsning til en lav pris pr. måned. Værktøjet er let og intuitivt at bruge, og kan tilgås på både mobil, tablet og computer. Hver medarbejder har sit eget login til portalen Mit IT-Effect, og når timerne er registreret, kan både bruger og administration følge med. Er der ført timer ind på en sag, ryger de automatisk videre til godkendelse hos projektleder. 

Sådan registrerer du timer i Mit IT-Effect

Der er simpelt og hurtigt for dine medarbejdere at registrere timer med Mit IT-Effect. Både du og medarbejderne kan tilgå timeregistreringen hvor som helst, både fra pc'en og fra mobilen. Hvis du tilføjer Mit IT-Effect som genvej på mobilen, så fungerer timeregistreringen i praksis som en app.

Du kan på daglig basis se, hvor mange timer du skal registrere:

 • Bullet

  Tryk "plus", vælg registrering og indtast antal timer

 • Bullet

  Vælg via favoritter, hvis du taster det samme igen og igen.

 • Bullet

  Eller opret ved at gentage over flere dage - så behøver du blot ændre, hvis der fx er sygdom, overarbejde eller ferie.

En ekstra fordel med Mit IT-Effects timeregistrering er, at du i ugerapporten kan følge med i, om du får registreret alle dine timer eller er i underskud ift. din ugentlige arbejdstid. I bunden kan du altid følge udviklingen til dato.

Få overblik med digital timeregistrering

Hvis manuelle timesedler og løse materialebilag er en del af din hverdag, så vil et digitalt system til timeregistrering kunne spare dig for både tid og frustrationer.

Med IT-Effect Timeregistrering taster medarbejderne selv både timer, kørsel, udlæg og materialer direkte ind på sagen via mobil eller computer. Herefter kan projektlederen godkende eller afvise registreringen - og dermed er omkostningen registeret direkte på sagen i jeres Business Central eller NAV-løsning.

Fordelene er mange:

 • Bullet

  Altid opdateret overblik over løbende omkostninger på opgaven

 • Bullet

  Undgå timevis af manuelt tastearbejde

 • Bullet

  Færre fejl i registreringer af både timer og materialer

 • Bullet

  Sikrer at alle omkostninger faktureres ud

 • Bullet

  Forenklede arbejdsgange i hele organisationen

Dette får du også med IT-Effect Timeregistrering:

Materialeregistrering

Registrer materialer direkte på mobilen ved at søge varen frem i jeres varekartotek. På den måde sikrer korrekte fakturering, og at dit varelager altid er ajour. 

Timerapport

Med vores fleksible timerapport kan du via filtre få netop den rapport, som du har behov for til at dykke ned i data på sagerne eller holde øje med mængden af overarbejde, ferie, kørsel mv.

Fotodokumentation

Tag billeder med din telefon eller tablet og læg dem direkte ind på sagen. Dermed kan du dokumentere dit arbejde, en mangelfuld udførsel, reklamationer eller andet. 

Lønfortolker

Korrekt registrering af overtid og søn- og helligdagstillæg kan give mange udfordringer. Men funktionen 'Lønfortolker' opsætter du regler for automatisk beregning af overtid og tillæg. Læs mere her

P. Olesen, case

" Jeg sparer i hvert fald 2 dage pr. måned på lønningsdelen. Jeg var overrasket over, hvor let det er at afvise en medarbejders timer og at de nu selv kan rette dem til."
P. Olesen

Book et demo-møde om timeregistrering

Få en grundig introduktion til vores timeregistrering med en af vores specialister. Vi gennemgår præcis de funktioner, som er relevante for din virksomhed - lige når det passer ind i din kalender.

 • Bullet

  På en time præsenterer vi en fuldt opsat demo-konto med testdata

 • Bullet

  Demo-mødet er gratis og uforpligtende

 • Bullet

  Du får grundig rådgivning og gennemgang med en af vores specialister

 • Telefonnr

  Du kan også kontakte os med det samme på 87 43 10 00