Case P. Olesen: Sådan sparer de 2 dages arbejde pr/mdr.

Case P. Olesen

Hvordan Maiken fra P. Olesen sparer minimum 2 dages arbejde pr. måned på at lave løn pga. digital timeregistrering

customer

Om kunden

Nedbrydningsfirmaet P. Olesen har i mere end 50 år udført nedbrydningsopgaver over hele Danmark, så som nedbrydning af broer, siloer, ejendomme/landbrug og fabriksanlæg. Virksomheden har ca. 130 ansatte. 

challenge

Udfordring

125 ansatte der hver dag skulle tidsregistrere deres arbejde på papir, hvorefter den lønansvarlige, Maiken, manuelt skulle gennemgå registreringerne og indtaste dem i systemet. Det var en meget tidstung opgave på ca. 2 dage. Samtidig manglede Maiken et overblik over forbrug af timer. 

solution

Løsning

P. Olesen investerede i mobil timeregistrering fra IT-Effect. Løsningen er direkte integreret med deres økonomisystem samt Dataløn. De ansatte indtaster nu deres timer på mobil/tablet hvorefter Maiken straks kan se timerne i systemet. 

En virkelig tidstung opgave, der skulle løftes

Hos P. Olesen har de mange sager, hvor ca. 125 ansatte skal tidsregistrere deres udførte arbejde. Alle de ansatte havde hver en bog, som de noterede deres timer i. Alle bøgerne blev derefter afleveret hos den lønansvarlige, Maiken, én gang om måneden. Derefter skulle Maiken manuelt gennemgå alle bøgerne og indtaste dem i systemet. Det tog flere dage. Derudover manglede Maiken et overbliksbillede over forbrug på timer.

Mobil timeregistrering minimerer tastearbejde

Da virksomheden fik mobil timeregistrering blev løsning integreret med deres økonomisystem samt Dataløn, så Maiken slipper for en masse tastearbejde.

3 fordele i en travl hverdag: 

Med digital timeregistering har Maiken fået et arbejdsredskab, der giver hende en nemmere hverdag. Maiken fremhæver 3 fordele, der letter hendes arbejdsdag:

- Timerne køres direkte på projekterne
- Nemmere tjek af tingene
- Det meste kan køres direkte over i Dataløn og det minimerer tastearbejdet væsentligt

Maiken Olesen, lønansvarlig,  siger:

Jeg sparer i hvert fald 2 dage pr. måned på lønningsdelen. Jeg var overrasket over, hvor let det er at afvise en medarbejders timer og at de nu selv kan rette dem til. Det er meget lidt, jeg skal ”røre” ved alle timerne, før de er klar til løn. Det er helt perfekt!

Vil du også spare masser af timer på timeregistrering og andre interne processer, der nemt kan optimeres?

Book en gratis demo af løsningen og se om det er noget for jer.
Du får en køreklar demokonto fyldt med test-data, så du kan komme i gang på få minutter. Derefter har du 30 dage til selv at udforske løsningen.

Og hvis du fortryder? Intet problem. Du er ikke bundet af noget.

Bekymringer om det tekniske slået ned

Før P. Olesen investerede i den digitale timeregistrering fra IT-Effect var de mest bekymrede for hvor svært det ville være for medarbejderne at bruge løsningen, da flere af dem ikke var særligt tekniske.

Heldigvis er løsningen meget brugervenlig og vi havde ikke behøvet at bekymre os. Det er meget intuitivt, hvor de forskellige ting skal indtastes og det var nemt at få medarbejderne i gang med at registrere via mobilen.

Bedre overblik over forbrug på projekterne

Da de registrerede timer straks efter indtastning ryger over i økonomisystemet, kan Maiken se det aktuelle forbrug her og nu. Det giver et overblik, som ikke eksisterede før.

Vi skal ikke længere vente en måned med at se timerne. Det minimerer fejl og gør, at vi kan følge projekterne tættere.

Jeg vil absolut anbefale alle der stadig kører på papirudgave til at bruge timeregistreringen fra IT-Effect. Det er virkelig investeringen værd. 

Resultat

P. Olesen har smidt bøgerne ud. Maiken kan nu straks se timerne i økonomisystemet og på den enkelte sag, så snart medarbejderne har registreret deres tid. Det giver hende en bedre føling med forbrug af timer.

Derudover kommer den åbenlyse fordel, at Maiken sparer mindst to hele arbejdsdage på lønkørsel alene pga. at virksomheden har fået mobil timeregistrering.

Vil du også spare Tid på lønkørsel m.m. omkring timeregistrering?

Gør som Maiken og book en gratis demo af løsningen og se om det er noget for jer.
Du får en køreklar demokonto fyldt med test-data, så du kan komme i gang på få minutter.

Og hvis du fortryder? Intet problem. Du er ikke bundet af noget.