Mobil Timeregistrering - Få Tidsregistrerings App til Håndværker her >>

Mobil Timeregistrering

Tidsregistrering på en nem og enkel måde

 • Tast timer og forbrug på stedet
 • Få korrekt grundlag for fakturering og løn
 • Spar tid i bogholderiet
 • Få overblik over forbruget på hvert projekt
 • Markedets billigste: kun 35,- pr. bruger pr. måned

Den mobile timeseddel er 100 % i sync med jeres Microsoft ERP-system.

Timeregistrering
timeregistrering-tablet-phone-2
logoer

Mobil Timeregistrering giver en nemmere hverdag

Den mobile timeseddel får jeres arbejde med tid og ressourcer til at hænge sammen - lige fra manden i marken til færdig faktura. Timesedlen leverer oplysninger direkte ind i jeres Microsoft ERP-system - herunder Microsoft Dynamics NAV, Navision, Microsoft Dynamics 365 Business Central og Dynamics C5.

Nemt for alle

Timesedlen er altid med i lommen. Nem at udfylde for medarbejderen, nem at godkende hos projektlederen og nem at omsætte til en korrekt faktura i bogholderiet.

Alt kommer med

Timesedlen gør det nemt for manden i marken at huske det hele. Trin for trin guider den gennem projekter, timer, materialer og maskintid.

Sparer tid og fejl

Alle godkendte registreringer lander direkte i jeres Microsoft økonomisystem uden omveje. Det sparer tid og fejl - og giver skarpt overblik i hele projektforløbet.

Bedre bundlinje

De digitale timesedler underbygger en professionel projektstyring. Intet bliver glemt, og I kan hurtigere få en korrekt faktura af sted til kunden.

Mobile timesedler giver en håndsrækning til alle i virksomheden

I får en digital timeseddel, der gør arbejdet enkelt for jer hver især. Og den løfter kvaliteten i alt jeres arbejde med tid og ressourcer.

'Produktgennemgang
Mobil Timeregistrering

Prøv det gratis i 30 dage

Prøv det selv, og oplev hvor nemt der at registrere timer via mobilen, og se hvor mange medarbejdere i hele jeres virksomhed der kan få en nemmere hverdag. Vi stiller vores Mobil Timeregistrering til rådighed for jer gratis i 30 dage, så I kan teste løsningen. Der er fri support til jeres testbrugere i hele perioden.

Udfyld formularen, eller giv os et kald på 8743 1000

Ved anvendelse af denne formular giver du IT-Effect dit samtykke til at behandle dine data - læs mere om persondatapolitikken.

Mobil Timeregistrering for manden i marken

manden-i-marken

Med Mobil Timeregistrering får du både timesedlen og dit eget overblik med i lommen - på mobilen.

Fik du registreret timer og materialer i går? Hvor blev timesedlen af? Og kan du huske, hvad du skrev i sidste uge, hvis din bogholder ikke kan læse din håndskrift? Men en mobil timeseddel kan du sige farvel til besværet. Din timeseddel ligger på mobilen, og du afleverer den bare med et klik.

Du får det hele med - også overblikket

Timesedlen guider dig trin for trin, så du husker det hele. Timer, materialer og maskiner bliver registreret på de rette projekter, og du får også selv det fulde overblik:

 • Se planlagte og udførte timer.
 • Se om timerne er godkendt.
 • Se dit eget timeregnskab, også diæter, kørsel, afspadsering og fravær.

Det eneste du behøver er din mobil og en internetforbindelse.

Så nemt kan det være:

 • Registrer tid og forbrug på mobilen, og aflever med et klik.
 • Få det fulde overblik over dine timer.
 • Indberet selv diæter, kørsel, ferie, sygdom og afspadsering.
 • Tjek, at dine oplysninger til løn er korrekte.

Få dit eget overblik i lommen

Hvor mange timer registrerede du i seneste måned? Fik du registreret dine diæter? Hvor mange timer er godkendte? Se alle dine registrerede timer i kalenderoverblikket per dag, uge eller måned. Kalenderen viser, om dine timer er godkendte, ved at blive godkendt eller om de er afvist af godkenderen.

Altid lige ved hånden

Gør tidsregistreringen til en genvej på mobilens skrivebord, så den er nem at åbne. Det er lige så simpelt som at downloade en app. Du kan gøre timesedlen til genvej på alle enheder.

Slut med krøllede timesedler

Slip for besværet med timesedler, der bliver væk – og undgå, at din bogholder ringer, fordi dine kragetæer ikke er til at tyde. Tidsregistreringen hjælper dig med at udfylde dine timesedler hurtigt og korrekt, og du behøver ikke længere at notere dine timer ved siden af. Bare opret dine favoritprojekter, så bliver det ikke nemmere.

Få hjælp til at tjekke dine timer

Følg dine registreringer – også derhjemme. Dit månedsoverblik viser dig alle dine registrerede timer, og du kan se, om du også har diæter, kørsel eller lignende.

Det er blevet noget nemmere. Før registrerede vi timerne på papir, og nu er det på mobilen – det ér bare smartere. Jeg sparer tid og behøver ikke at sidde foran computeren.

Jimmy, P. Olesen & Sønner A/S.

Mobil Timeregistrering for projektlederen

projektlederen

Som projektleder får du med Mobil Timeregistrering et præcist og aktuelt overblik over dine projekter.

Som projektleder får du et præcist værktøj til at styre dine projekter og sikre, at fakturagrundlaget bliver korrekt.

Godkend alle registreringer med det samme.

Du får et godkenderpanel, hvor du kan tjekke alle registreringer fra folkene i marken. Det minimerer glemte timer og sikrer korrekt registrering af alle ressourcer på dine projekter.
I godkenderpanelet kan du enten godkende, ændre eller afvise de registreringer, der bliver sendt til dig. Når du godkender en registrering, bliver den sendt direkte til sagskladde i økonomisystemet.

Så nemt kan det være:

 • Godkend registreringer, inden de ruller ind i økonomisystemet.
 • Få maskintimer og materialer registreret på de rette sager.
 • Få ekstraarbejder med via under-sager.
 • Få overblik over forbruget på hvert projekt og reagér i tide, hvis det skrider.

OVERBLIK OVER REGISTREREDE TIMER OG RESSOURCER

Godkenderpanelet giver dig et komplet overblik over alle registrerede timer og ressourcer. Du kan sortere overblikket efter projekter eller efter medarbejdere.

INGEN GLEMTE TIMER

Med godkenderpanelet er det slut med glemte timer og timer, der bliver registreret forkert. Som projektleder kan du ændre eller afvise timeregistreringer, inden de bliver sendt videre til fakturering.

OVERBLIKKET ER LIGE VED HÅNDEN

Du kan altid logge ind i dit godkenderpanel og få overblik over registrerede timer, og du kan godkende timerne, hvor det passer dig. Når du sidder i møde, kan du også lynhurtigt finde frem til timeforbruget på bestemte projekter.

REGISTRERING AF KOLLEGERS TIMER

Hvis en kollega ikke selv kan registrere sine timer, kan du gøre det i stedet. Som projektleder kan du også hjælpe dine kolleger med at se deres projekter og medarbejdere i godkenderpanelet. Det er et effektivt værktøj, du kan bruge ved ferie eller sygdom.

Mobil Timeregistrering for bogholderen

bogholderen

Med Mobil Timeregistrering kan du spare tastearbejdet, og du får korrekte oplysninger til løn og fakturering.

Er du vant til at rykke for timesedler på papir, tyde kollegernes håndskrift, få oplysningerne godkendt hos projektlederen og taste det hele ind i jeres økonomisystem? Så har du meget at vinde med den mobile timeregistrering.

Du får det hele med - også overblikket

Den digitale løsning betyder, at alle timer og registreringer er godkendt, inden de lander i sagskladde i din Byg & Anlægsløsning. Ingen timer går tabt, og du kan fakturere korrekt - betydeligt hurtigere end før.

Så nemt kan det være:

 • Spar tid på at tyde og indtaste kollegernes timesedler.
 • Spar tid på rettelser - oplysningerne er allerede godkendte.
 • Få et korrekt grundlag for løn og fakturering.

SLUT MED DET UNØDVENDIGE TASTEARBEJDE

Slip for besværet med at indtaste håndskrevne timesedler. I stedet får du godkendte timer direkte i projektkladden i NAV. Alle oplysninger, du skal bruge, ligger klar til fakturering i systemet.

DU KAN FAKTURERE HVER DAG

Den projektansvarlige godkender timerne, inden de lander hos dig. Det betyder, at du kan fakturere med det samme.

DIREKTE IND I DIT ØKONOMISYSTEM

Timeregistreringen bliver forbundet med dit Microsoft økonomisystem, så du får adgang til nyttige grafer, godt overblik og mange andre brugbare værktøjer, der kan gøre din hverdag lettere.

Jeg sparer 1½-2 dages arbejde i hver lønperiode

Dataindsamlingen er blevet markant hurtigere og mere sikker. Det er slut med tabte timer, og jeg sparer al den tid, jeg før brugte på tastearbejdet! Før skulle vi indsamle alle timesedlerne fra 85 ansatte, taste dem ind i systemet sammen med rettelserne. Nu ruller de direkte ind i økonomisystemet, når der er trykket godkend på registreringerne, så jeg sparer i hvert fald et sted mellem 1½ og 2 dages arbejde i hver lønperiode

Maiken, Bogholder hos P. Olesen & Sønner A/S.

Mobil Timeregistrering for chefen

ejeren

BEDRE BUNDLINJE MED MOBIL TIMEREGISTRERING

I sparer tid hver dag, og du kan hurtigere få en korrekt faktura af sted til kunden.

Hvis din virksomhed arbejder med håndskrevne timesedler, kender du sikkert balladen: Timesedlerne kommer ikke til tiden, de er svære for bogholderiet at tyde, og der mangler måske oplysninger om materialer, maskintid og ekstraarbejder.

Det er ikke uvilje. Det skyldes bare, at dine medarbejdere i marken hellere vil arbejde end lave papirarbejde. Og det er vel fair nok.

Derfor har vi udviklet en mobil timeseddel, de altid har i lommen. Det er et stort plus for dem - og for dig.

Brug tiden bedre - og sæt fart på faktureringen

På mobilen kan medarbejderne nemt indtaste timer, maskintid og materialer hver dag. Når de trykker 'godkend' kan projektlederen se oplysningerne med det samme, godkende dem og holde skarpt øje med, om projektet kører efter planen.

Godkendte oplysninger ruller direkte ind i jeres Microsoft ERP-system, så I slipper for manuelle Excel-løsninger. Og bogholderiet kan fakturere hurtigt og korrekt.

Så nemt kan det være:

 • I sparer tid hele vejen rundt.
 • Alle registreringer bliver tjekket hos projektlederen.
 • Intet bliver glemt i fakturagrundlaget.
 • I kan hurtigt få en korrekt faktura af sted til kunden.

GENVEJ TIL KORREKT FAKTURA OG BEDRE BUNDLINJE

Alle timer, der bliver sendt til fakturering, er først blevet godkendt af den projektansvarlige. De godkendte timer lander direkte i sagskladden hos din bogholder, så I kan fakturere med det samme. Så administrationen bliver lettet - og pengene kommer hurtigere ind.

GODT OVERBLIK

Økonomisystemet giver dig mulighed for altid at være ajour med økonomien. Få overblik over brugte timer på medarbejdere, materialer og lignende. Du kan også efterkalkulere projekter og brugte ressourcer ved hjælp af grafer og Excel.

FORDELE FOR ALLE DINE MEDARBEJDERE

Mobil Timeregistrering gør arbejdsdagen mere effektiv hele vejen rundt. Det er nemt for medarbejderen i marken, og den projektansvarlige kan godkende, ændre eller afvise registrerede timer direkte – inden timerne sendes til fakturering.

SLUT MED GLEMTE TIMER

Ingen undskyldninger! Nu kan dine medarbejdere nemt registrere deres timer hver dag. Det minimerer risikoen for glemte timer og styrker indtjeningen. På mobilen kan de både registrere timer og følge med i deres egne registreringer.

Gør det nemt, og tjen flere penge

- Vi kunne se hos vores kunder, at de mistede mange fakturérbare timer, på grund af dårlig indberetning af medarbejdernes timesedler. Materialer kom ikke med på de rigtige projekter. Ekstraarbejder blev ikke registreret. Og selve håndteringen var en tidsrøver, også for bogholderen.

Derfor udviklede vi Mobil Timeregistrering, som er en mobil timeseddel, der gør det nemt for alle medarbejderne at registrere deres timer og materialer på de rigtige sager/projekter. Så snart medarbejderen har indtastet oplysningerne på timesedlen, er de synlig for projektlederen eller bogholderen, og der er nu et korrekt grundlag for både projektstyring, løn og faktura.

Morten Søltoft, COO & Partner