Power_BI_Logo

Power BI

Datavisualiseringsværktøjet til din værktøjskasse

Hurtig, intuitiv og moderne visualisering af dine data

Mange kender allerede det omtalte Power BI, som er en add-on til Microsoft Office 365. IT-Effect har lavet en skabelon i Power BI, så det er let for dig at få knyttet et visuelt dashboard til din Business Central.

Power BI - IT-Effect Sagsoverblik omdanner dine data fra Business Central til visuelle grafer og skemaer over dine sager. Det er et stærkt beslutningsværktøj, som ikke kun skaber værdi for den projektansvarlige, projektlederen og direktøren, men også din virksomhed som helhed. Ved at få et større og mere overskueligt indblik i dine nuværende og tidligere sager - herunder medarbejdere, dækningsgraden samt antal igangværende sager - kan dine mavefornemmelser blive til beslutningsafgørende fakta baseret på data fra dit ERP-system.

Power BI - IT-Effect Sagsoverblik gør dig gangske enkelt klogere på din forretning! Overvejer du eksempelvis at gøre mere i serviceopgaver, men er du i tvivl om du egentlig tjener penge på det eller om det blot er en god service I kan tilbyde kunderne? Så får du indsigt i dine sager og dækningsgraden, så du ved hvilke opgavetyper du tjener penge på.

Dashboardet kan selvfølgelig tilgås direkte i Business Central, så du slipper for at have flere programmer åbne og derved altid har det lige ved hånden.

Power BI

 

Fænomenet Power BI er ved at være udbredt og man kan nemt få et flot dashboard og visuelle rapporter, men Power BI er meget mere end pæne farver og et godt layout. Det er et værktøj til at skabe indsigt og overblik over forretningen. Derfor er det vigtigt for os at kigge ind i hvilke forretningsmæssige beslutninger det er vores kunder gerne vil være i stand til at træffe og hvilke data der kan give medarbejderne en større indsigt i deres sager. 

- Lars Følle Jensen, Power BI & Data Analyse

Få overblik over din forretning

Gør komplekse data forståelige og værdiskabende

Har du svært ved at bruge de rå data fra Business Central korrekt? Power BI - IT-Effect Sagsoverblik er en skabelon, som vi har udarbejdet i samarbejde med vores kunder. Den har til formål at give dig en større indsigt i data på en mere overskuelig og intuitiv måde.

Løsningen henvender sig til små som store virksomheder. Foruden den foruddefinerede opsætning, som IT-Effect har programmeret, er der nemlig mulighed for at lave kundespecifikke tilpasninger i løsningen, så den er skalerbar og kan blive skræddersyet til lige netop din forretnings behov.

hero

Ingen begrænsninger

Vores skabeloner er designet til at give dig en hurtig og nem start på oprettelsen af dine egne datavisualiseringer og dashboards.

Når du bruger vores Power BI sagsskabelon, får du adgang til et færdiglavet sæt af visualiseringer, diagrammer, rapporter og interaktive elementer, der er udviklet af vores specialister baseret på deres eskpertise og tætte dialog med kunderne. Denne skabelon er baseret på bedste praksis og branche-standarder og kan tilpasses efter dine specifikke behov.

Det bedste ved vores skabeloner er, at du ikke er begrænset til kun at bruge dem som et startpunkt. Du har fuld kontrol over designet og den videre udvikling. Med andre ord kan du tilføje, redigere eller fjerne elementer efter behov. Dette giver dig mulighed for at tilpasse skabelonen til din forretnings specifikke data og rapporteringskrav.

Når du har tilpasset skabelonen, kan du nemt opdatere dataene og generere opdaterede rapporter og visualiseringer med et enkelt klik. Dette sikrer, at du altid har de nyeste oplysninger og indsigt til din rådighed.

Arbejdet med Power BI-skabeloner giver dig ikke kun en hurtig start, men det sparer også tid og ressourcer ved at undgå at skulle opbygge alt fra bunden. Du kan drage fordel af vores ekspertise og oplevelse og fremskynde din indsigt i data.

Vi er sikre på, at vores Power BI sagsskabelon vil hjælpe dig med at opnå hurtige og imponerende resultater i dine dataanalyse og rapportering. Gå ikke glip af denne mulighed for at kickstarte din Power BI-rejse og maksimere dine dataindsigter.

Fordelene ved at vælge Power BI - IT-Effect Sagsoverblik:

 • Bullet

  Vi er specialister i Business Central

 • Bullet

  Vi har et indgående kendskab til sagsstrukturen i dit ERP-system

 • Bullet

  Du får kompetent support

 • Bullet

  Vi kan programmere kundespecifikke tilpasninger

Hvad kræver det?

 • Bullet

  Du har en Business Central Cloud eller den nyeste version af Business Central on-premise

 • Bullet

  Du minimum har en Power BI Pro licens

 • Bullet

  Du har IT-Effect Sagsstyring

Power BI - IT-Effect Sagsoverblik

Træf beslutninger baseret på rå data og fakta

Vi har lavet en e-bog, som tager udgangspunkt i vores store erfaring med Business Central og Power BI. I e-bogen får du mulighed for at se dashboardet samt rapporter, som giver dig et hurtigt og fleksibelt overblik over jeres forretning. Dataene bliver løbende opdateret direkte fra dit Business Central sagssystem til Power BI.

E-bog

Modtag e-bogen

Udfyld formularen nedenfor og modtag e-bog direkte i din indbakke.

Book demo af Power BI Dashboard

Udfyld formularen for at bestille en demo gennemgang af løsningen. Som Microsoft Partner er vi specialiserede i Business Central, og har et indgående kendskab til hvordan dataen kan bruges til at styrke din forretning.