Vælg et ERP-system
der styrker din virksomhed

Overvejer du at skifte ERP-system?

Når en virksomhed skal have udskiftet sit ERP-system med et nyt, kan det for nogle næsten føles som en hjertetransplantation. Det er en hel central del af virksomheden, der bliver pillet ved, og det er afgørende, at alle funktioner bliver koblet rigtigt sammen.

Til gengæld vil du opleve, at et nyt økonomisystem faktisk giver helt nyt liv til din virksomhed. Langsomme og besværlige processer vil blive erstattet af et effektivt arbejdsflow.

Forud for et skift ligger en række overvejelser - den vigtigste er at vælge det ERP-system, der styrker din forretning bedst muligt. Hos IT-Effect vil vi gerne præsenteret dig for Microsoft Business Central, som vi mener er markedets absolut bedste økonomisystem. Det er cloudbaseret, skalerbart, yderst brugervenligt og fremtidsikret. Det bliver måske det sidste ERP-system, du kommer til at implementere.

Kim Friis, stifter af IT-Effect
Kim Friis, Salgs- og teknologichef
Brian Busk, direktør i IT-Effect
Brian Busk, Adm. direktør

Lad os hjælpe dig videre!

Vælg selv om vi skal mødes, tage en snak eller du vil læse videre på egen hånd. Kim og Brian er klar til at hjælpe på 87 43 10 00.

Book et møde

Overvejelser om at skifte ERP-system indebærer mange spørgsmål - og vi vil gerne hjælpe med at svare. Vi stiller kvit og frit vores viden til rådighed, så at du kan komme godt i mål. Vælg selv om du vil booke et møde, eller vi skal ringe dig op. Vi tør godt love, at vi i løbet af to kopper kaffe kan guide dig og din virksomhed i retningen af den rigtige ERP-løsning.

_W3A0440

Den komplette guide 

Vi har udarbejdet en komplet guide til dig, der skal skifte ERP-system. Her hjælper vi dig igennem de vigtigste spørgsmål, du skal overveje ved skift af ERP-system og giver dig gode råd til processen. Med guiden er du godt hjulpet til at undgå de typiske faldgruber og sikre en (næsten) smertefri implementering.

Udfyld formularen - og du har E-bogen i din indbakke om få minutter.

ebog-fysisk-udgave

Passer Microsoft Business Central til min virksomhed?

Den løsning vi tilbyder hos IT-Effect er baseret på Microsoft Business Central. Ganske enkelt fordi det er et suverænt system, som kan skaleres efter virksomheders størrelse og individuelle behov.

  • Hvis du i forvejen bruger NAV eller C5, er Business Central typisk en naturlig afløser. Du får et ERP, der kan løfte de samme opgaver som tidligere – og mere til. Læs vores grundige sammenligninger her:
    >>Fra NAV til Business Central
    >>Fra C5 til Business Central
  • Bruger du et andet system som fx Visma/e-conomic, Dinero eller lignende vil Business Central på mange måder være et ”step-up” til et mere omfattende forretningssystem.
  • Er det første gang, din virksomhed skal implementere et økonomisystem, kan Business Central stadig godt være den rigtige løsning for jer, fordi funktionalitet – og pris – kan tilpasses jeres aktuelle situation.

De tre væsentligste årsager til, at vi valgte IT-Effect, er deres forståelse for vores forretningsmodel, deres indgående viden om Business Central og at de er til at stole på.

De har hjulpet os med at få samlet alle registreringer og omkostninger i ét system. Derudover har opgraderingen til Business Central gjort at vi undgår dobbeltarbejdet, og sikrer at både vores økonomifolk og projektledere får et korrekt overblik over timer, materialer og maskiner i det enkelte projekt.

Anders Lysholt Hansen, Medejer
Gustav Hansen Murer og Entreprenør A/S

Overbygning til Business Central

Udover en sikker og skræddersyet implementering af Business Central tilbyder IT-Effect også en række overbygninger, som giver dig fx udvidet sagsstyring, lettere timeregistrering og bedre dokumenthåndtering. Med disse løsninger kan du se frem til en digitalisering af endnu flere processer i din hverdag.

_W3A0245