Stilling - Praktik i multimediedesign - IT Effect
Konsulentteamet arbejder hos IT-Effect

Praktik i multimediedesign

Opbygning af visuel video identitet, videoarbejde, online kampagner, vedligehold og videreudvikling af nuværende webside og meget andet – lyder det som spændende opgaver for dig?

Du får stor indflydelse på de opgaver du arbejder med, og du er selv med til at sætte dagsordenen for dit praktikophold hos os.
Vi har 4 primære opgaver vi gerne vil have du varetager under din praktik.

De 4 primære opgaver er:

  • Udarbejdelse af IT-Effects visuelle video identitet. Heri ligger der flere opgaver som videoarbejde, opsættelse af videoskabeloner, videokategorier, oprydning og relancering af YouTube kanal.
  • Videoarbejde til salg og markedsføring, træning m.m.
  • Vedligehold og forsat opbygning egen webløsning
  • Online markedsføring, Facebook og Google

Dine kvalifikationer:

Du skal være i gang med en uddannelse som multimediedesigner. Det er en fordel, at dine interesser ligger indenfor samme fagområde som de primære opgaver.
Du taler flydende dansk og vi forestiller os, at du bor i Midtjylland med passende køreafstand til arbejdspladsen.

IT-Effect som arbejdsplads:

Vi har rigtig travlt hos IT-Effect og vi går en spændende tid i møde, hvor vi sætter et større fokus på den digitale kunderejse og de touchpoints vi har med de forskellige målgrupper. Det er her i det arbejde, at du som praktikant kommer til at spille en vigtig rolle i vores marketing team. Udover at have selvkørende opgaver, vil du i det daglige også sparre med den marketingansvarlige om overnævnte opgaver og indgå i det mere strategiske arbejde m.m. Som praktikant bliver du tildelt en praktikansvarlig der sammen med dig fastsætter opgavelisten for din praktikperiode.

Der vil stilles en PC til rådighed i praktikperioden, og der er en frokostordning som du kan deltage i.

Kontakt og ansøgning:

Du er velkommen til at kontakte Morten Søltoft på 87 43 10 00 hvis der er spørgsmål til ovenstående.

Ansøgning skal sendes til job@iteffect.dk

Vores tidligere praktikant Christian skriver om forløbet

”Praktikforløbet hos IT-Effect har været en virkelig god oplevelse. Det har været utroligt lærerigt, og har givet mig indblik i, hvordan det er at arbejde med marketing i en virksomhed fremfor kun at arbejde med det i skolen. Jeg er i høj grad blevet bekræftet i, at det er den rette uddannelse jeg har valgt hvilket jo er fantastisk. Jeg kan varmt anbefale IT-Effect som praktikplads – her er tid til at lære og sparre med den praktikansvarlige og jeg har i høj grad haft indflydelse på de opgaver jeg er blevet involveret i.”

– Christian Tuldi, UC Syd studerende i erhvervssprog og it-baseret markedskommunikation.