Book din gratis demo på en Bygge- & Anlægsløsning her
logo hvid

Book din gratis demo og 30 dages prøveperiode her
Udfyld tre felter og du er i gang 

Uvildig rådgiver

Du får en køreklar demokonto, som vi har fyldt med test-data. Det betyder, at du kan komme i gang med at prøve løsningen på få minutter.

For at du kommer godt i gang med at teste vores IT-løsning til bygge- og anlægsbranchen får du en gratis live-demonstration sammen med en af vores dygtige specialister, der viser dig, hvordan det hele virker. Bare rolig, du får ikke en sælger i røret. Vi vil bare gerne vise dig, om platformen er noget for dig.

Vi har mulighed for at optage live-demonstration, hvis du ønsker det og kan sende videoen til dig, så du efterfølgende kan se den igen eller dele videoen med dit team.

Efter live-demonstrationen har du adgang til hele produktet i 30 dage, hvor du selv kan udforske løsningen og teste de mange funktioner, når det passer dig. Der kommer sikkert en række spørgsmål, når du arbejder med løsningen og så skal du ikke holde dig tilbage for at ringe til os for at få hjælp til at komme videre - og det er også helt gratis.

Og hvis du fortryder? Intet problem. Du er ikke bundet af en opsigelsesperiode. Du skal blot give os besked, hvis du ikke længere ønsker adgang til løsningen.

Udfyld de to felter øverst til højre og book din egen demo af vores bygge- og anlægsløsning i dag.

Hvad siger vores kunder

Niels, Peter Meyer, økonomichef 

Jeg har implementeret flere IT-systemer. IT-Effect’s løsning er en af de bedste, jeg har set.

Palle, Pallesen byg, ejer

Vi har brugt rigtig lang tid på at finde et system som virkelig kan håndtere igangværende arbejder ift. detaljeringsgrad og totalentrepriser. Vi ville have én samlet løsning og den har IT-Effect.