Continia Software - Se her hvordan I får en nemmere hverdag med IT

Continia Software

Optimer din forretning med Continia Software. Sæt fart på jeres finansprocesser og slip for manuel indtastning.

Med Continia Software får du mere effektive arbejdsgange med dine finansopgaver i Microsoft Dynamics NAV & Business Central.  

Logo Continia Document Capture

Strømlign og automatisér alle trin i forbindelse med håndtering af dokumenter. Lige fra modtagelsen og registreringen af et dokument til efterfølgende godkendelse, bogføring og fremsøgning af gemte dokumenter.

Continia llogo Document Output

Automatisér den direkte rapport- og dokumentdistribution fra Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central.

Logo Continia Statement Intelligence

Statement Intelligence er en tilføjelse til Continia Payment Management som er med til at ensrette processen for indbetalinger. Det gør den vha. funktioner som import af kontoudtog, automatisk vedhæftning af bilag, afregning af kombinerede betalinger samt automatisk oprettelse af bilag for indbetalinger.

Continia logo Collection Management

Med denne tilføjelse til Continia Document Output kan du sende dokumenter som fakturaer og kreditnotaer digitalt direkte fra Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central.

Logo Continia Payment Management

Slip for at logge på netbanken og klar i stedet Direct Debit-aftalerne og opkrævningerne direkte fra Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central.

Logo Continia Expense Management

Få et klart overblik og nem styring af alle typer rejseudgifter uden at skulle bruge andre systemer end Microsoft Dynamics NAV og Microsoft 365 Business Central.

Continia logo e-Documents Import

Strømlign og automatisér alle trin i forbindelse med håndtering af dokumenter. Lige fra modtagelsen og registreringen af et dokument til efterfølgende godkendelse, bogføring og fremsøgning af gemte dokumenter.

E-Documents Export Continia logo

Ved at benytte denne tillægsløsning til Continia Document Capture kan I modtage digitale dokumenter såsom fakturaer, rykkere og kreditnotaer direkte i Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central.

Logo Continia Web Approval Portal

Giv medarbejderne adgang til de dokumenter, der afventer godkendelse, uden at de skal logge ind i Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central.

Continia software

Vil du snakke med en specialist? 

Vil du høre mere om, hvordan I kan optimere jeres forretning og få automatiseret processer med Continia Software? Så udfyld de to felter herunder og en af vores specialister kontakter dig pr. e-mail.

Få en nemmere hverdag med Continia Software

Med mere end 25 års erfaring med optimering af finansprocesser, får du et gennemtestet produkt til håndtering af dine administrative opgaver.

Continia er en af verdens førende leverandører af tillægsprodukter til Microsoft Dynamics NAV og  365 Business Central. Det giver dig en en række fordele.

Minimer tastearbejde

Automatiser dine daglige dokumentprocesser

Strømlign registreringer så som rejseaktiviteter

Godkend registreringer fra enhver enhed og lokation

Continia software