Continia Software - IT Effect

Continia Software

Continia Software er en af verdens førende leverandører af tillægsprodukter til Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics 365 Business Central. I mere end 20 år har medarbejdere fra Continia Software leveret en forskel for brugere af Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics 365 Business Central, i forbindelse med effektivisering og automatisering af en lang række af administrative processer, omkring virksomheders finansielle arbejdsopgaver. I dag anvendes et eller flere af vores produkter i over 5.000 Microsoft Dynamics NAV licenser over hele verden. IT-Effect forhandler alle produkter fra Continia Software.

Continia PNG - CDC_1

Strømlign og automatisér alle trin i forbindelse med håndtering af dokumenter. Lige fra modtagelsen og registreringen af et dokument til efterfølgende godkendelse, bogføring og fremsøgning af gemte dokumenter.

Continia PNG - CDO_1

Automatisér den direkte rapport- og dokumentdistribution fra Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central.

Continia PNG - CSI_1

Statement Intelligence er en tilføjelse til Continia Payment Management som er med til at ensrette processen for indbetalinger. Det gør den vha. funktioner som import af kontoudtog, automatisk vedhæftning af bilag, afregning af kombinerede betalinger samt automatisk oprettelse af bilag for indbetalinger.

Continia PNG - CCM_1

Med denne tilføjelse til Continia Document Output kan du sende dokumenter som fakturaer og kreditnotaer digitalt direkte fra Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central, og på den måde automatisere kommunikationen med alle dine kunder.

Continia PNG - CPM_1

Spar arbejdet med at logge på online-banken og klar i stedet Direct Debit-aftalerne og opkrævningerne direkte fra Microsoft Dynamics NAV, eller Microsoft 365 Business Central.

Continia PNG - CEM_1

Denne løsning giver et klart overblik og nem styring af alle typer rejseudgifter uden at skulle bruge andre systemer end Microsoft Dynamics NAV og Microsoft 365 Business Central.

Continia PNG - CEX_1

Strømlign og automatisér alle trin i forbindelse med håndtering af dokumenter. Lige fra modtagelsen og registreringen af et dokument til efterfølgende godkendelse, bogføring og fremsøgning af gemte dokumenter.

Continia PNG - CEI_1

Facilitér kommunikationen med alle jeres kunder. Ved at benytte denne tillægsløsning til Continia Document Capture, gør I det muligt at modtage digitale dokumenter såsom fakturaer, rykkere og kreditnotaer direkte i Microsoft Dynamics NAV, eller Microsoft 365 Business Central.

Continia PNG- CWP_1

Giv medarbejderne adgang til de dokumenter, der afventer godkendelse. Medarbejderne behøver ikke at logge ind i Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central, fordi de med denne løsning har samme muligheder for at godkende udgifter og øvrige dokumenter.