Continia Collection Management - Klar Debit-Aftalerne fra Business Central
Continia logo Collection Management

Spar arbejdet med at logge på online-banken og klar i stedet Direct Debit-aftalerne og opkrævningerne direkte fra Microsoft Dynamics NAV, eller Microsoft 365 Business Central.

Continia Collection Management

Automatisér faktura- og opkrævningsprocesserne

Continia Collection Management bidrager med et skarpt overblik over alle ubetalte og betalte opkrævninger. Det er en komplet kundeopkrævningsløsning, som håndterer kundeopkrævninger og kreditnotaer inde fra Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central.

Løsningen fungerer på den måde, at man sender sine opkrævninger digitalt til banken. Her håndteres de via direkte kommunikation med Continia Collection Management, hvorefter opkrævnings- og betalingsstatus opdateres.

Aftalestyring

I Collection Management er der inkluderet aftalestyring, som understøttes af anmodning om ændringer i betalingsaftaler. I løsningen administreres informationer, der vedrører ophør eller ændringer i aftaler. Udveksling af aftaleoplysninger håndteres i en skabelon, som kan ændres, før den afsendes til banken.

Registrering af foretrukket opkrævningssystem og -metode

Hver enkelt kunde har et foretrukket opkrævningssystem. Dette bliver automatisk registreret og tilføjet, når der oprettes en ny ordre, faktura eller kreditnota. Dog er det muligt at redigere opkrævningsmetoden manuelt på det enkelte salgsdokument, skulle der forekomme uregelmæssigheder som eksempelvis ved et kontantsalg.

Specielt virksomheder, som handler med udlandet, sætter meget tid og ressourcer af til at håndtere opkrævninger på tværs af landegrænser. Her kan et belastningspunkt være, at de mange forskellige opkrævningsløsninger og valutaformer er medvirkende til at gøre opkrævningerne mere besværlige, når de er internationale.

Dét, Continia Collection Management faciliterer, er opkrævningsstyringen. Måden, hvorpå denne forenkling finder steder, er, at samtlige opkrævninger håndteres af én enkelt udbyder.

I Europa forenkler denne løsning SEPA Direct-Debit-opkrævninger i euro samt opkrævninger via kreditkort og refusioner af betalinger på tværs af landegrænserne.

Se mere på Continias webside: www.continia.com