Continia Expense Management - Styr alle rejseudgifter digitalt
Logo Continia Expense Management
Denne løsning giver et klart overblik og nem styring af alle typer rejseudgifter uden at skulle bruge andre systemer end Microsoft Dynamics NAV og Microsoft 365 Business Central.

Continia Expense Management

Indsendelse af kvitteringer på farten

Nu behøver forretningsrejsende ikke længere at gå tilbage til kontoret for at indlevere deres rejserapporter med papirkvitteringer. Men Continia Expense Management kan de klare alt det, mens de er på farten.

Forretningsrejsende kan klare deres udgiftsrapportering, mens de er på farten gennem et par enkle trin med
Expense Management-app´en. De tager et billede, udfylder de obligatoriske felter og sender det direkte til bogholderiet. Kilometerantal rapporteres på samme måde.

Konfigureringen af de felter, der vises på app’en, sker i Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central, og så snart de forretningsrejsende har indsendt udgiftsrapporten, kan man se alle de digitale kvitteringer i Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central.

Automatisk kreditkort-afstemning

Med Continia Expense Management kan du hente medarbejderens udgifter på kreditkortet direkte ind i Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central, og automatisk linke den individuelle udgift med en registreret kvittering.

Så snart transaktioner og udgiftsrapporteringen er afstemt, vil bogholderiet have fuldt overblik over de af medarbejderens transaktioner, der mangler dokumentation.

Få direkte adgang til dokumentationen fra Microsoft Dynamics NAV

Continia Expense Management samler hver dag den forretningsrejsendes aktiviteter og sender dem til Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central. Det giver dig et fuldstændigt overblik over virksomhedens udgifter i realtid, direkte i Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central.

Disse aktiviteter registreres som poster, og rejseudgifter behandles som alt andet i Microsoft Dynamics NAV eller Business Central.

Godkendelses-workflow for alle

Udgifter kan enten godkendes direkte i Microsoft Dynamics NAV, Microsoft 365 Business Central eller online med en webbrowser – det sikrer alle i organisationen adgang til godkendelses-workflowet. De der skal godkende kan se den oprindelige udgift på skærmen og enten acceptere, afvise, sætte på hold eller videresende den til en anden for gennemsyn eller godkendelse. Det er en enkel sag at tilføje kommentarer eller vedhæftninger.

Med Continia Web Approval Portal får alle medarbejdere, der ikke har direkte adgang til Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central, de samme muligheder for at godkende udgifter eller andre dokumenter. Det er lige meget, hvor medarbejderen befinder sig. Det kræver kun adgang til internettet at få adgang til og godkende dokumenter.

Se mere på Continias webside: www.continia.com