Bliver IT-Effects nye Key Account Manager

Key Account Manager

Er du vores nye Key Account Manager?

Er du god til at forstå kundernes IT-behov og problemstillinger med flere IT-Systemer, og kan du omsætte disse til integrerede løsninger, baseret på Dynamics 365 Business Central med tilkoblede forretningsapps, som giver kundens forretningsværdi? Så vil vi meget gerne høre fra dig!
IT-Effect er kendt for at have nogle af markedets bedst integrerede IT-Løsninger, baseret på Microsoft Business Central.

Som Key Account Manager bliver du ansvarlig for dit eget budget og indgår som en vigtig del af salget for virksomheden. Efter grundig introduktion tager du de indledende møder med kunderne og rådgiver om valg af de rette løsninger på kundens udfordringer. Kan du se dig selv i en opbyggende funktion i salgsafdelingen (entreprenør) - vil det være en fordel.

I IT-Effect vil du møde stor opbakning i det daglige fra en gruppe professionelle kolleger, der sætter en ære i at være de bedste - i hele processen! Du kommer til at arbejde med nogle af de bedste på deres felt. Stillingen refererer til IT-Effects CEO.

Hvad vi forventer af dig

  • Har min. 2-3 års erfaring med salg af Business Central eller lignende forretningssystemer
  • Har en ”hunter” profil, der motiveres af salg og kunderådgivning
  • Går forrest og tager ansvar for eget budget.
  • Fremtræder professionelt, udadvendt, empatisk og tillidsskabende
  • Kan begå dig på flere niveauer i din kommunikation og rådgivning til vores kunder
  • Er vant til at begå dig med moderne IT-systemer og er selv en erfaren bruger af flere systemer
  • Har stor forretningsforståelse og kan forstå en kundes behov og visioner
  • Er vant til selvstændigt at formidle komplicerede budskaber på dansk i skrift og tale
  • Kan arbejde tæt sammen med vores Digitale Marketing Manager og ERP-konsulenter
  • Bor i eller omkring Silkeborg. Max 30-45 min. kørsel

Vi tilbyder

For den rette person tilbyder vi et job med et attraktivt stillingsindhold, hvor du i høj grad selv er med til at påvirke din arbejdsdag. En uformel, positiv omgangstone og stor teamånd. Stillingen er fastlønnet med pension og bonus samt løbende uddannelse efter behov.

Mennesket i fokus

Vi har plads til både arbejde og fritid – vi tror på, at den personlige udvikling ikke kun sker på jobbet, men i høj grad også i fritiden. Derfor er det vigtigt, at vi har en sund balance mellem fritid og arbejde. Vi tror på kontinuerlig udvikling både personligt og fagligt. Vi investerer i vores medarbejdere og hjælper også gerne hinanden til at blive bedre i hverdagen. På kontoret har vi et læringsrigt miljø, hvor vores medarbejdere konstant udvikles og altid har kollegaer at sparre med.

Om IT-Effect

IT-Effect er blandt Danmarks førende ERP-konsulenthuse. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at optimere deres forretning, specielt indenfor Bygge- og Anlægsbranchen hvortil vi har udviklet vores egen brancheløsning. Vi udvikler, leverer og supporterer løsninger indenfor primært økonomistyring og projektstyring, der bygger på Microsoft Business Central, Microsoft Dynamics NAV og tilhørende Office 365 produkter.

Kontakt og ansøgning

Vil du være en del af en virksomhed i vækst med hurtige beslutningsgange og godt samarbejde? Så send os din ansøgning i dag.

Du er velkommen til at kontakte Kim Friis, CEO på tlf.: 87 43 10 00 hvis der er spørgsmål til ovenstående.

Ansøgning skal sendes til: kfr@iteffect.dk mærket "Key Account Manager"

Vedhæftede filer skal være i PDF format. Vi anbefaler at man som ansøger ikke skriver sit CPR-nr. i hverken CV eller ansøgning, da der her er tale om yderst følsomme persondata. Ansøgninger og CV slettes senest 12 måneder efter afslag. Læs mere om håndteringen af persondata i vores persondatapolitik.