PC Driftovervågning - Få PC Driftovervågning kun 99,- pr. mdr. pr. PC

 

 

PC driftovervågning

Er du træt af IT-bøvl? Har du fuldstændig styr på om din computer kører 100% optimalt og er opdateret korrekt?

Lad os være jeres IT-afdeling og sikre at I altid har en høj oppetid på jeres computere. Vi forbygger ved at holde jeres computere opdaterede og overvåger 24/7, om de kører, som de skal. Men bare rolig, vi kan selvfølgelig ikke se, had der foregår på jeres computere og hvad I bruger dem til - kun at programmerne bagved virker som de skal. Er der problemer, så håndterer vi det og kontakter jer, hvis der er behov for det.

Monitorering af computere
Vi holder øje med jeres computere. Vi ser, om der er opstået hardwarefejl eller andre uregelmæssigheder, som vi skal håndtere, så I ikke mister unødig oppetid. Og bare rolig; vi kan selvfølgelig ikke se, hvad der foregår på jeres computere og hvad I bruger dem til - kun at programmerne bagved virker som de skal. 

Softwareopdatering
Programmer som Windows, Microsoft 365, antivirus og tredjeparts-programmer som Adobe PDF og Java bliver automatisk løbende opdateret. Vi kan sætte opdateringerne til at køre på et bestemt tidspunkt, der passer jer, så det ikke forstyrrer jeres arbejdsdag.  Hvis der er opdateringer som fejler, vil vi håndtere opdateringen manuelt og tiden vil blive afregnet efter medgået tid.

Antivirus
Vi opdaterer løbende computerens antivirusprogram. Vi anvender det anerkendte antivirusprogram Microsoft Defender til at sikre din PC og laver løbende skanninger efter virus. 

Det med småt

Når I tegner en PC driftovervågningsaftale omfatter den alle computere i jeres virksomhed. Det er ikke muligt at købe en PC driftovervågningsaftale til blot èn computer. Har I brug for support til jeres computere, står vores Support Team klar til at hjælpe jer med her og nu computerspørgsmål. Vi opretter en supportsag på hver henvendelse og afregner pr. påbegyndt 15 min. Har I løbende behov for support anbefaler vi, at I vælger en IT-supportaftale, der giver jer en mere fordelagtig pris.

 

 

 

PC drift overvågning
Pris pr. måned, pr. PC

99 kr.
  • Driftovervågning af jeres computere
  • Opdatering af Windows styresystem
  • Opdatering af antivirus
  • Opdatering af Microsoft 365
  • Opdatering af +100 tredjeparts software

Vil du slippe for IT-besvær?

Kontakt os i dag og hør mere om PC Driftovervågning

Giv os et kald på 8743 1000 eller udfylde formularen,
så vender vi hurtigt tilbage til jer.