Udvidet aftalesedler - IT Effect

Udvidet aftalesedler

Vil du undgå at tabe penge på grund af manglende aftalesedler? Det kan nemlig være helt afgørende at have styr på aftalesedler – både til bygherre og til eventuelle underleverandører.

Hele økonomien i et projekt kan afhænge af, at aftalegrundlaget er på plads. Det er derfor vigtigt, at du husker at få lavet aftalesedler i forbindelse med ekstraarbejde. Det sker desværre ofte, at der er ekstraarbejde, som ikke bliver registreret eller sendt til fakturering i en travl hverdag. Vi har gjort det muligt at håndtere dine aftalesedler på farten. Du Behøver derfor ikke vente til du kommer hjem foran computeren. Det er nemt, sikkert og effektivt! Med vores e:byg løsning kan du oprette dem direkte fra din telefon eller tablet, og så ryger det helt automatisk ind på sagen og sendt videre til fakturering. På den måde sparer du både miskommunikation med dine kunder, sikrer dig at have dokumentationen iorden og lige ved hånden samt minimere tunge og bøvlede arbejdsprocesser.  

I e:byg løsningen er der 2 metoder til styring af aftalesedler

  1. Opret en ekstra opgavelinje og dan et dokument via dokumentmodulet – enten til Word eller Excel. Dokumentet dannes ud fra sagshovedet og arkiveres i den valgte dokumentmappe.
  2.  Er der behov for tættere styring samt behov for vare- og ressourcelinjer på aftaleseddelen så sker selve aftalestyringen direkte på sagskortet i Business Central.

Har du set vores webinar om aftalesedler i e:byg?

Her får du mulighed for at se en demonstration af, hvordan aftalesedler styres i forhold til bygherre og underleverandører i Business Central og med e:byg-løsning.

Se eller gense webinaret her.