Continia e-documents Export - Send Fakturaer og Kreditnotaer Digitalt

Continia E-Documents Export

Med denne tilføjelse til Continia Document Output kan du sende dokumenter som fakturaer og kreditnotaer digitalt direkte fra Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central.

Nem afsendelse og overblik over digitale dokumenter

Med Continia e-Documents Export har økonomisystemet ikke behov for et EAN/GLN-nummerfor at kunne sende digitale dokumenter, så længe der er et momsnummer tilknyttet.

Derudover får du et altid opdateret overblik over samtlige dokumenter i Microsoft Dynamics NAV eller Business Central, hvor de vises som sendt, videresendt eller fejlet.

Microsoft_computer_mockup-_BC

Håndterer alle formater

Med sin prisvindende OCR-teknologi (optical character recognition) læser Document Capture indholdet i dine filer og organiserer dokumenter i de korrekte workflows - uden at I behøver at have en person med ind over.

Fra Continia e-Documents Export er der direkte kommunikation med ledende VANS-udbydere (Value Added Network Service). Det betyder, at I sikkert kan sendes dokumenter direkte inde fra Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central. Løsningen understøtter disse formater:

PEPPOL (2.0, 3.0)

OIOUBL (2.02)

EHF (2.0, 3.0)

Vil du spare tid på dokumenthåndtering?

Tag en snak med en af vores specialister.  Udfyld de to felter og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Hurtig og nem implementering

Det er forholdsvist lige til at implementere e-Documents Export i Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central.

I kan bruge e-Documents som en enkeltstående løsning, men det fungerer også som en tillægsløsning til Continia Document Capture.

Lad os hjælpe jer nemt i gang eller vise jer, hvordan det virker.

Peter
kingo
Permagreen logo
Troels jørgensen
p.olesen
hotri
Vesti Olesen logo

Har du brug for at snakke med en specialist?

Giv et kald, hvis du vil høre mere om, hvordan du nemt kan optimere jeres arbejdsprocesser.

8743 1000