Continia e-Documents Import - Modtag dokumenter digitalt og spar tid

Continia E-documents import

Modtag automatisk digitale dokumenter direkte i Microsoft Dynamics NAV eller Business Central. Dokumenter der er udfyldt med data, behøver ikke OCR-håndtering og de kan derfor registreres automatisk.

Håndterer alle formater

Med Continia e-Documents Import kan I modtage dokumenter direkte i Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central. Modtag e-dokumenter I disse standarder:

PEPPOL (2.0, 3.0)

OIOXML (0.8)

OIOUBL (2.02)

EHF (UBL 2.0, 3.0)

I kan også nemt modtage andre formater, hvis de blot konverteres gennem en VANS-udbyder. Afgør selv hvordan dokumenterne skal håndteres. Enten kan I selv overføre dem til en intern mappe med filer og importere dem, eller I kan vælge at downloade dem direkte til økonomisystemet via et VANS-udbydersystem.

 

 

Continia documents

Velkendt registrerings- og godkendelsesprocedure

Med Continia e-Documents Import kan systemet automatisk godkende dokumenter ud fra momsnummeret. Ud fra foruddefinerede registrerings-, godkendelses- og bogføringsregler, kan systemet automatisk sende en fakturaen, Hvis I ønsker det.

Når I sender fakturaer og kreditnotaer, der er modtaget i e-Documents Import, til godkendelse, får den bruger, der skal godkende dokumenterne adgang via Continia Web Approval Portal.

I portalen kan I se alle dokumenter, der afventer godkendelse.

Vil du også spare tid på dokumenthåndtering?

Tag en snak med en af vores specialister.  Udfyld de to felter og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Hurtig og nem implementering

Det er forholdsvist lige til at implementere e-Documents Import i Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central.

I kan bruge e-Documents som en enkeltstående løsning, men det fungerer også som en tillægsløsning til Continia Document Capture.

Lad os hjælpe jer nemt i gang eller vise jer, hvordan det virker.

bogholder
kingo
Permagreen logo
Troels jørgensen
p.olesen
hotri
Vesti Olesen logo

Har du brug for at snakke med en specialist?

Giv et kald, hvis du vil høre mere om, hvordan du nemt kan optimere jeres arbejdsprocesser.

8743 1000