Continia XML Export

Send fakturaer og kredinotaer digitalt

Med denne tilføjelse til Continia Document Output kan du sende dokumenter som fakturaer og kreditnotaer digitalt. Direkte fra Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central.

Nem afsendelse og overblik over digitale dokumenter

Med Continia XML Export har økonomisystemet ikke behov for et EAN/GLN-nummer for at kunne sende digitale dokumenter - så længe der er et momsnummer tilknyttet.

Derudover får du altid et opdateret overblik over samtlige dokumenter i Microsoft Dynamics NAV eller Business Central, hvor de vises som sendt, videresendt eller fejlet.

Microsoft_computer_mockup-_BC

Håndterer alle formater

Med sin prisvindende OCR-teknologi (optical character recognition) læser Document Capture indholdet i dine filer og organiserer dokumenter i de korrekte workflows - uden at I behøver at have en person med ind over.

Fra Continia XML Export er der direkte kommunikation med ledende VANS-udbydere (Value Added Network Service). Det betyder, at I kan sende dokumenter sikkert og direkte inde fra Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central. Løsningen understøtter disse formater:

  • Bullet

    Peppol (2.0, 3,0)

  • Bullet

    OIOUBL (2.02)

  • Bullet

    EHF (2.0, 3.0)

Vil du spare tid på dokumenthåndtering?

Tag en snak med en af vores specialister.  Udfyld de to felter og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Hurtig og nem implementering

Det er forholdsvist lige til at implementere XML Export i Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central.

I kan bruge e-Documents som en enkeltstående løsning, men det fungerer også som en tillægsløsning til Continia Document Capture.

Lad os hjælpe jer nemt i gang eller vise jer, hvordan det virker.

Peter