Continia XML Import

Elektronisk dokumenthåndtering

Modtag automatisk digitale dokumenter direkte i Microsoft Dynamics NAV/Business Central. Dokumenter, der er udfyldt med data, behøver ikke OCR-håndtering og de kan derfor registreres automatisk.

Håndterer alle formater

Med Continia XML Import kan I modtage dokumenter direkte i Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central. Modtag e-dokumenter I disse standarder:

 • Bullet

  PEPPOL (2.0, 3.0)

 • Bullet

  OIOXML (0.8)

 • Bullet

  OIOUBL (2.02)

 • Bullet

  EHF (UBL 2.0, 3.0)

I kan også nemt modtage andre formater, hvis de blot konverteres gennem en VANS-udbyder. Afgør selv, hvordan dokumenterne skal håndteres. Enten kan I selv overføre dem til en intern mappe med filer og importere dem, eller I kan vælge at downloade dem direkte til økonomisystemet via et VANS-udbydersystem.

hellekuhrphoto_v1_74

Velkendt registrerings- og godkendelsesprocedure

Med Continia XML Import kan systemet automatisk godkende dokumenter ud fra momsnummeret. Ud fra foruddefinerede registrerings-, godkendelses- og bogføringsregler, kan systemet automatisk sende en faktura, hvis I ønsker det.

Når I sender fakturaer og kreditnotaer, der er modtaget i XML Import, til godkendelse, får den bruger, der skal godkende dokumenterne adgang via Continia Web Approval Portal.

I portalen kan I se alle dokumenter, der afventer godkendelse.

Vil du også spare tid på dokumenthåndtering?

Tag en snak med en af vores specialister.  Udfyld de to felter og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Hurtig og nem implementering

Det er forholdsvist lige til at implementere e-Documents Import i Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft 365 Business Central.

I kan bruge e-Documents som en enkeltstående løsning, men det fungerer også som en tillægsløsning til Continia Document Capture.

Lad os hjælpe jer nemt i gang eller vise jer, hvordan det virker.

hellekuhrphoto_v1_347