Gratis analyse

Hvordan gavner ERP og effektiviserer vi dine forretningsprocesser?

Hvorfor bør du booke en gratis analyse?

Måske sidder du med en mavefornemmelse, der siger, at der er sket meget på markedet siden I fik sat jeres IT-system op. Måske er du på udkig efter et ERP-system for første gang og derfor ønsker at vide mere om, hvordan det fungerer. Uanset, hvilke bekymringer og spørgsmål du måtte sidde med, sidder vores specialister klar til at hjælpe.

Ved at få udarbejdet en uforpligtende og gratis analyse hos IT-Effect kan vi være med til at ændre jeres hverdag til det bedre. Vi går nemlig ind og kigger nærmere på jeres behov og eksisterende IT-system.  Du vil derved blive klogere på, om det opfylder jeres behov tilstrækkeligt, eller om der er en mere effektiv måde at gøre det på.

Med over 25 års erfaring indenfor leverance, support og drift af Microsofts systemer, har vi en masse viden at trække på. Dette gælder selvfølgelig også Business Central. Den viden vil vi rigtig gerne dele med dig.

Hvad indeholder en analyse?

Når du har bestilt din analyse, sender vi dig links til nogle udvidet spørgsmål, som du og dine medarbejdere/kollegaer kan udfylde online. Efter udfyldelse behandler vores specialister svarene. Herefter indkalder vi til et online møde, hvor spørgsmål uddybes og afklares.

Til slut dannes en rapport med anbefalinger til fremtidige arbejdsgange.

Bestil en GRATIS og uforpligtende analyse

Vores specialister sidder klar til, at hjælpe dig. Udfyld kontakt formularen og få udarbejdet en gratis analyse af dit IT-system, så du kan blive klogere på hvordan din hverdag kan blive nemmere og mere effektiv.

Har du brug for at snakke med en specialist?

Giv et kald, hvis du vil høre mere om, hvordan du nemt kan optimere jeres arbejdsprocesser.

Har du brug for at snakke med en specialist?

Giv et kald, hvis du vil høre mere om, hvordan du nemt kan optimere jeres arbejdsprocesser.