Case Permagreen: Digitalisering af arbejdsprocesser

Case Permagreen Grønland

Hvordan entreprenørvirksomheden Permagreen Grønland sparer væsentlig tid i dagligdagen pga. digitaliserede arbejdsprocesser

customer

Om kunden

Entreprenørvirksomheden Permagreen A/S har mere end 50 års erfaring med bygge- & anlægsarbejde. Virksomheden har ca. 400 ansatte heraf 350 timeregistreringsbrugere.  

challenge

Udfordring

Et forældet økonomisystem og for mange systemer, der ikke talte sammen. Blandt andet spillede timeregistreringen ikke sammen med sagsstyringen og opdaterede ikke i realtid. 

solution

Løsning

Permagreen Grønland A/S har investeret i en komplet bygge- & anlægsløsning med moderne økonomisystem, timeregistrering, samt integration til dokumenthåndtering og kalkulation. 

Data der ikke kom rundt i systemet

Hos entreprenørvirksomheden Permagreen Grønland A/S var der mange manuelle processer og flere forskellige systemer, der ikke talte sammen. Det betød, at der blev arbejdet i "siloer" og at der var mange døde ender, hvor data ikke kom videre rundt i forretningen. Fx. arbejdede nogle i kalkulationsprogrammet, nogle arbejdede i økonomisystemet, projektlederne arbejdede i Excel-ark og håndværkerne registrerede enten timer på papirlapper eller i et helt andet system. De systemer var ikke integreret med hinanden.

Manglende overblik

Pga. den manglende integration mellem de forskellige systemer manglede projektlederne og ledelsen tit overblik over data og sager.

Én integreret løsning, der binder alle arbejdsgange sammen

Permagreen fik implementeret én samlet bygge- og anlægsløsning, der binder alle systemerne sammen. Det nye økonomisystem er integreret med deres kalkulationsprogram Sigma Kalkulation samt deres dokumenthåndteringsystem Docunote. Derudover har bygge- & anlægsløsningen en moderne timeregistrering, der opdateres i realtid. Det betyder, at arbejds-gangene er blevet digitaliseret.

De ansatte kan nu følge processen i systemet og kan med få klik finde relevante informationer på hver eneste sag. Det giver dem en nemmere hverdag. 

Jeppe Block Steffensen, Adm. direktør  siger:

Jeg anbefaler sjældent nogen, men IT-Effect har virkelig gjort en forskel for os. Vi har fået digitaliseret arbejdsprocesserne. Alle forretningskritiske systemer er blevet integreret med hinanden. Det gør dagligdagen nemmere for os og sparer os væsentlig tid

dokumenthåndtering

Vil du også spare masser af timer på DAGLIGE interne processer, der NEMT kan optimeres?

Book en gratis demo af løsningen og se om det er noget for jer.
Du får en køreklar demokonto fyldt med test-data, så du kan komme i gang på få minutter. Derefter har du 30 dage til selv at udforske løsningen.

Og hvis du fortryder? Intet problem. Du er ikke bundet af noget.

Relevante informationer kommer med

Vi spurgte Jeppe, hvad er den største forandring vores bygge- & anlægsløsning har givet Permagreen Grønland:

Flere af vores arbejdsgange er blevet digitaliseret til glæde for medarbejdere og ledelse. De relevante informationer kommer med rundt i systemet og skal ikke indtastes flere gange. 

Vi har et helt andet overblik end tidligere. Det giver stor værdi i en travl hverdag.  

3 fordele i en travl hverdag

Let overblik over sager
Import af kalkulationer til sager giver overblik over for- og efterkalkulation
Det er nemt for medarbejdere og projektledere at registrere og godkende timer

 

Vi er ikke færdige med at digitalisere indenfor branchen. Der vil helt sikkert komme flere ting til, hvor IT kan være med til at forbedre vores indsats og indtjening.

Vi har valgt en standardløsning hvor IT-leverandøren også investerer i produktudvikling og vi mener, at bygge- og anlægsbranchen som helhed, kan få glæde af disse digitale muligheder.  

Resultat

Permagreen Grøndland har fået digitaliseret deres arbejdsprocesser og fået én samlet og integreret IT-løsning. Det betyder, at data nu automatisk kommer rundt i systemet i realtid og at de altid kan finde alle relevante oplysninger på hver enkelt byggeprojekt.

Det sparer dem væsentlig tid i dagligdagen.

Fakta

ERP-System:

Microsoft NAV

Købte IT-Effect produkter:

Udvidet sagsmodul

3.-Partsprodukter:

Sigma

Vil du også spare masser af tid på interne processer, der nemt kan optimeres?

Gør som Jeppe og book en gratis demo af løsningen og se om det er noget for jer.
Du får en køreklar demokonto fyldt med test-data, så du kan komme i gang på få minutter.

Og hvis du fortryder? Intet problem. Du er ikke bundet af noget.