Ordrebekræftelser

Forside > Udvidelser til BC > B2B-webshop > Ordrebekræftelser

Træt af manuelt arbejde?

Der kan være mange måder at håndtere ordrebekræftelser på, og hvem har ikke skulle taste en ordre ind i systemet manuelt.

I nogle situationer, kan der være behov for at indtaste en ordrebekræftelse manuelt, eller som minimum rette den til, hvis der har været ændringer. For at gøre det hele mere besværligt, kan det være nødvendigt at sende ordrebekræftelsen afsted til modtager på mail. Du skal altså ikke kun oprette ordrebekræftelsen selv, du skal også sende den til modtageren.

Har du en virksomhed, der håndterer mange ordrer i løbet af dagen, vil den manuelle proces løbe op i mange timer, der kunne være brugt mere effektivt.

En nemmere hverdag

Hvad hvis vi fortalte, at det kan gøres meget nemmere - ja faktisk slipper du for det manuelle arbejde?

Lad din erhvervskunde få muligheden for at aflægge en ordre via din webshop. Alt  nødvendigt data vil efterfølgende blive samlet i dit ERP system. Det betyder, at en ordrebekræftelse bliver lavet direkte i Business Central, når kunden bestiller via websitet.

Hvordan?

Vores IT-Effect Selfservice B2B-løsning skaber samtidig en portal for kunden, hvor der er mulighed for at trække den ønskede ordrebekræftelse ud. Kunden skal således bare logge ind på webshoppen, for at få adgang til sin eget ordrekartotek.

Er der fejl på en faktura, skal dine ansatte blot ændre det i Business Central, og ordrebekræftelsen vil samtidig blive ændret i kundens portal.

I får derved mindre administrativt arbejde, og jeres kunder er altid opdateret på, hvor langt de er i ordre-rejsen.

Ordre

Lad os vise dig hvor nemt det er at bruge

Giv os et kald på 87 43 10 00 eller udfyld formularen,
så vender vi hurtigt tilbage til Jer.