Konfigurator

Gør det nemmere at sælge og vejlede

Med en konfigurator tilkoblet jeres lager- og prisdatabase i Business Central, kan du få så meget mere ud af din webshop og dine ansatte.

B2B markedet kræver ofte, at varerne skal konfigureres og samles, før de kan fremlægges for kunden. Dette kan for nogle ansatte være et stort og til tider besværligt job, da sælgeren, der skal håndtere tilbudsarbejdet ofte skal besidde en specialviden.

Har du lige ansat en ny sælger - uanset om det er en med erfaring, eller en nyuddannet, så kan det være svært for dem at udføre et korrekt stykke arbejde, hvis ikke de har den fornødne dybe viden.

IT-Effect kan heldigvis hjælpe dig og gøre arbejdet lettere for dine nuværende og kommende sælgere.

Du får:

  • Bullet

    En konfigurator, der gør det nemmere at sælge og vejlede dine kunder.

  • Bullet

    En konfigurator, der sparer tid i salgsafdelingen.

  • Bullet

    En konfigurator, der gør salgsarbejdet nemmere for salgsafdelingen.

Specialviden i digital form

Ved at tilkoble vores konfigurator til jeres database, kan Business Central hjælpe dig med at konfigurere varen eller varerne ud fra de regler, som din virksomhed har opsat. Se dét kan man virkelig kalde en god investering!

Så ønsker du at gøre det nemmere at sælge og vejlede kunden, så er en kofigurator vejen frem. Ved at gøre arbejdet nemmere, vil du samtidig spare tid i salgsafdelingen, hvilket vil kunne ses i virksomhedens budget.

Ved at gøre processerne nemmere for medarbejderne, vil det også være lettere og mere effektivt at ansætte nye folk i afdelingen. De nye vil således have mulighed for at falde til og komme ind i rutinerne noget hurtigere.

Lad os vise dig hvor nemt det er at bruge

Giv os et kald på 87 43 10 00 eller udfyld formularen,
så vender vi hurtigt tilbage til Jer.